Dcera Ráže o jeho smrti: Byl hezký letní den, sevřelo si mi srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dcera Ráže o jeho smrti: Byl hezký letní den, sevřelo se mi srdce

Veronika Rážová se živí jako moderátorka v rádiu, občas také zpívá
Veronika Rážová se živí jako moderátorka v rádiu, občas také zpívá (Petr Blumentrit, radio Bonton, archiv Blesku)

Veronika Rážová (39) zavzpomínala na smrt tatínka Vladimíra Ráže (†77), která ji v létě roku 2000 doslova zdrtila. „Nebyla jsem připravená na to, že by mohl tatínek ze dne na den odejít. O to horší to pro mě bylo, že tatínek do posledního dne točil. Svou poslední roli ve Zdivočelé zemi točil den předtím, než zemřel,“ přiznala dcera krále Miroslava v pořadu 13. komnata.

 

„Brala jsem to jako konec světa. Pro mě, devatenáctiletou holku, to bylo první setkání se smrtí. Slzy tekly proudem několik dní a já si pamatuji doteď, že jsem si říkala, že moje tělo nedělá nic, než pláče. Už jsem ani oteklé oči neměla, protože jsem se opravdu topila v těch slzách,“ odtajnila Veronika bolavé nitro.

Pyšná princezna Krasomila: Milostný život herečky Aleny Vránové

Video se připravuje ...

„Byl hezký letní den, kdy jsem mu volala, a já jsem byla v tu dobu venku. Volala jsem mu a on nezvedal telefon. Bylo to zvláštní, protože měl dva telefony, v každé místnosti, takže nedalo se to neslyšet. Volám mu, že se blížím, že budu doma, a tatínek nezvedal telefon. Tak se tam máma vydala s tím, že přece jenom tátovi bylo 77, že může zakopnout a k tomu telefonu nedojde, a pak jsem vlastně zkoušela znovu volat a najednou to zvedla máma a v tu chvíli, když to zvedla, tak se mi sevřelo srdce a jen řekla, že táta zemřel," dodala Rážová.

Vánoční klasika v novém: Pyšná princezna jako animák

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.