Drama ve vaně! Pyšná princezna Vránová v ohrožení života | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Drama ve vaně! Pyšná princezna Vránová v ohrožení života

Slavná pohádka herečce zásadně změnila život.V detektivce o něj ale málem přišla
Slavná pohádka herečce zásadně změnila život.V detektivce o něj ale málem přišla (Foto ara)

Pětasedmdesátiletý režisér coby začínající herec málem v detektivce "Vím, že jsi vrah" utopil hereckou hvězdu první velikosti. Není divu, že představitelka Pyšné princezny nemohla Jiřího Adamce po řadu následujích let ani vidět!

„Je pravda, že k vraždě málem došlo i ve skutečnosti. Moje filmová teta Alena Vránová měla přijít o život tím, že jsem ji měl utopit ve vaně. Byla dohoda, že kdyby nemohla dýchat, zvedne ruku, zaťuká na stěnu a já ji pustím. Ona ale měla operovanou nosní přepážku. Jak se napila vody, asi jí pronikla do plic. Najednou na ten domluvený pokyn zapomněla, přestala se bránit, a já pokračoval dál. Když pan režisér řekl stop, zůstala Pyšná princezna pod vodou. Ve filmu je ten záběr použitý. Hned zavolali lékaře a všechno dobře dopadlo," popsal dramatické chvíle Jiří Adamec.

Pyšná princezna Krasomila: Milostný život herečky Aleny Vránové

Video se připravuje ...

„Asi jsem se paní Vránové nezdál, protože nás mělo po natáčení odvézt auto ze studia na Barrandově do centra Prahy a jí se moc nechtělo do něj se mnou nastoupit. Po dvaceti letech jsem se potkali v Divadle Unglet, kde hrála. Zjevně to byl pro ni nepříjemný zážitek i po takové době, protože bylo mezi námi chvíli cítit jisté napětí. Ale pak jsme si to u stolu v klubu vyříkali. Jinak si té role dodnes považuji, protože jsem ve finále konkurzu porazil Jirku Štěpničku. Když se pan režisér mezi námi rozhodoval, asi převážilo to, že mě nikdo neznal," dodal Adamec ohledně usmíření s Alenou Vránovou v magazínu Téma.

Vánoční klasika v novém: Pyšná princezna jako animák

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Komárková
3. 12. 2023 • 08:15

Stokrát opakovaný zážitek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.