Adamczyk poprvé bez obalu o manželském odloučení: Evka mi chybí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Adamczyk poprvé bez obalu o manželském odloučení: Evka mi chybí

Manželé Eva a Marek Adamczykovi
Manželé Eva a Marek Adamczykovi (Archiv Blesku)

Šestatřicetiletý Marek Adamczyk to nemá s manželkou vůbec jednoduché. Eva se coby úspěšná snowboardistka totiž doma příliš nezdržuje. Jak se herec vypořádává s nepřijemnou samotou?

„Evka se průběžně vrací. Vždycky je tak týden doma, pak je týden nebo čtrnáct dní pryč. Takže je to snesitelné. Chybí mi, ale dá se to vydržet. Není to zas tak dlouho. Většinou mi trvá pár dní, než se adaptuju na to, že tam není, a pak se zase musím adaptovat na to, že tam je,“ popsal Marek nezvyklý chod jejich domácnosti.

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch: Promluvila o výběru emotivní písně

Video se připravuje ...

A jak zabíjí samotu? „Vídám se s kamarády, chodím se psem, připravuju se na Formana, jdu si zaběhat, zacvičit, do toho hraju divadlo. Takže ten den je vlastně fajn,“ přiznal Adamczyk podle webu Ženy.iprima.cz. Zimní sezona ale manželce naštěstí končí už v březnu!

„Duben má volný a pak od května zase začíná trénovat na sucho. A letos v dubnu bychom spolu chtěli vyrazit na dlouhý výlet. Chceme se podívat do Ameriky po národních parcích. Na to se moc těším, bude to taková naše svatební cesta,“ svěřil se Evin manžel v Show Jana Krause.

Eva Adamczyková: Po StarDance nebudu vědět, co se sebou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.