Těžko u Mišíka a jeho Natálky: Odhalená pravda o dítěti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Těžko u Mišíka a jeho Natálky: Odhalená pravda o dítěti

Adam a Natálka už plánují i děti...
Adam a Natálka už plánují i děti... (profimedia.cz)

Čím víc se krátí čas, tím silněji promlouvá stres. Vztah Natálie Jiráskové (19) a Adama Mišíka (26) teprve projde pořádnou zkouškou odolnosti. Oba totiž čeká víc než náročné období...

Jak se nám teď daří? „Jsme rádi, že jsme rádi,“ krčil rameny syn hudebníka Vladimíra Mišíka na premiéře seriálu Metoda Markovič: Hojer.

Dcera Kubelkové Natálie schovává břicho: "Strašně jsem žrala..."

Video se připravuje ...

Vzhledem k tomu, že si ve snímku střihnul jednu z rolí, jeho drahá polovička mu samozřejmě dělala doprovod. Mohla si tak alespoň na chvilku odpočinout od starostí, které jsou aktuálně spojené s její velkou zkouškou dospělosti. „Natálka se připravuje na maturitu a já mám před sebou turné,“ vysvětlil Mišík. „No teď chceme jen přežít a potom si odpočinout,“ dodal Adam. 

To Natálie hledí nejen do blízké budoucnosti, prozradila, že se s partnerem již baví o rodině. „Máme každý jiné starosti, ale asi jsme se shodli na dvou dětech,“ cituje ji dále eXtra.cz. Pokud stále platí i Mišíkův názor z doby, kdy mu bylo 18 let a účinkoval v show Tvoje tvář má známý hlas, nemuselo by trvat ani dlouho a skutečně by se mohli rozrůst. 

„Lidi se dřív brali v osmnácti a bylo to normální. Podle mě by se některý věci zas neměly moc odkládat. Kdy jindy mít rodinu, než když je člověk mladý a má energii. Mít dítě v pětatřiceti je určitě taky OK, ale když ho máte dřív, je vám pak pětačtyřicet, děti jsou velký a vy si zas můžete užívat mejdan,“ měl jasno už v roce 2016, kdy o otázce dětí pohovořil pro Blesk.

Mišík o tchyni Kubelkové: Je na ni lepší pohled než na mě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
JIRKA D
1. 2. 2024 • 08:56

Podle mě je gay a za ženy se jen schovává.. Až to jednou přizná, tak se mu uleví...

Uživatel_973012
31. 1. 2024 • 19:50

Těžko u Mišíka a jeho Natálky . Proč zase Natálka? K sakru je to dospělá ženská. Nosí Natálka podprsenku svojí mámy co se tak ráda v televizi vystavuje Diva by Iva? Baba se pořád v televizi prsní, je to hnus.

damaiante Bedi
31. 1. 2024 • 19:00

Protekční spratci, nic víc!

Marta Kubíková
31. 1. 2024 • 09:39

Nevím....Mišík, ačkoliv mu 26 let, zdá se takový ještě " nedopečený" a vůbec by mě nepřekvapilo, že časem zjistí, že je orientován na jiné pohlaví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.