Tragédie detektiva Jana Richtera z Kobry 11: Smrt na kameře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tragédie detektiva Jana Richtera z Kobry 11: Smrt na kameře

Christian Oliver i s dcerami zemřel při nehodě sportovního letadla.
Christian Oliver i s dcerami zemřel při nehodě sportovního letadla.  (profimedia.cz, archiv Blesku)

Smrt rodiny na kameře! „Letadlo se zřítilo – zavolejte pobřežní hlídku,“ zní z mrazivého videa, které zachytilo v přímém přenosu smrt herce z Kobry 11 Christiana Olivera (†51) a jeho dcer Madity (†12) a Annik (†10).

Herec známý jako Jan Richter, věrný parťák Semira Gerkhana ze seriálu o německé dálniční policii, trávil pohádkové Vánoce s dcerami v Karibiku. Osudný výlet Christian Oliver se rozhodl dětem ukázat všechny krásy tropického ráje a objednal letadlo i s pilotem na přelet z ostrova Bequila na svatou Lucii. Rodinný výlet se ale proměnil v obrovskou tragédii. Jedmotorové letadlo se zřítilo do moře!

Pád letadla s hercem Christianem Oliverem (†51) a jeho dvěma dcerami (†10 a †12)

Video se připravuje ...

„Krátce po vzletu hlásil pilot potíže a návrat na letiště J. F. Mitchella. Už ale nedoletělo,“ uvedla policie. Na místo se sjeli rybáři a potápěči, aby cestující zachránili, ale všechny nalezli už bez známek života.

Proč přesně pilot a vlastník letadla Robert Sachs ztratil nad letounem Bellanca 17-30A Super Viking s roztomilým žraločím designem kontrolu, se v současnosti vyšetřuje. Očití svědci však zmiňují silný vítr a divný zvuk motoru a vrtule. „Všechno se vypnulo. Řekl jsem svému příteli: Zřítí se!“ popsal Cornell Campbell. Pilotovi se ještě podařilo znova stroje nahodit a letadlo vystřelilo vzhůru, jenže najednou ztratilo výšku a řítilo se střemhlav do moře. Další očitý svědek, vysloužilý důstojník pobřežní stráže, dosvědčil, že podle něj stroji vypadl proud (napájení elektřinou od zdroje) nebo selhal motor.

Tragická havárie malého letadla v Ralsku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.