Dusno u Sobotových: Skrýše s alkoholem po domě i v pračce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Dusno u Sobotových: Skrýše s alkoholem po domě i v pračce

Oslavy po premiéře filmu Jan Žižka: Luděk Sobota s manželkou Adrienou
Oslavy po premiéře filmu Jan Žižka: Luděk Sobota s manželkou Adrienou (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Herec a bavič Luděk Sobota (80) žije po boku své manželky Adriany (62) už přes 40 let. Pojí je nejen láska, ale i stejný smysl pro humor a pohled na život. Přeci jen je ale jedna věc, která mezi nimi dokáže vyvolat rozepře.

Luděk přiznal, že zábavný dokáže být především ve společnosti. Doma už s ním prý taková legrace není. „Já jsem doma nezajímavej, mlčenlivej. Nestojí to se mnou za nic,“ přiznal herec pro iDnes.cz. A co mu dokáže zvednout náladu a rozveselit ho? „Těžko říct. Možná nějaký dobrý film,“ odpověděl váhavě Sobota. Jeho žena měla ale na otázku jasnou odpověď. „Myslím, že slivovice mu udělá největší radost,“ pronesla se smíchem Adriana.

Věčně nespokojený Luděk Sobota: Dárek od syna ho nejdřív pořádně vyděsil!

Video se připravuje ...

Luděk se netají tím, že si občas rád dá štamprli. Adriana ho v jeho zálibě ale nepodporuje a přiznala, že nejednou musela před svým mužem alkohol schovat. „Já jsem takový policajt. Ale Luděk to většinou najde, bohužel. Já už jsem těch skrýší po baráku měla tolik, ale Luděk to postupem času vždycky našel. Poslední skrýš byla v té pračce. Zapomněla jsem, hodila na to utěrky, začala jsem prát a to byly rány,“ zavzpomínala Sobotová. Pračka se nakonec zničila a museli koupit novou. Za tu vtipnou historku to ale stálo.

Manželka Luďka Soboty Adriena radikálně změnila názor na očkování: „Musela jsem“

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marián Potůček
12. 12. 2023 • 15:23

Tak Luďa si vždycky rád přihnul hehééé, a to, že toho hehé bylo a je dost a často to víme. Hu he hé

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.