Cindy Crawfordová s dcerou Kaiou okouzlily New York: Dvě generace krásy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Cindy Crawfordová s dcerou Kaiou okouzlily New York: Dvě generace krásy

To jsou těla!
To jsou těla!  (Foto Profimedia.cz)

»Jaká matka, taká Katka« platí v případě supermodelky Cindy Crawfordové (57) a její dcerky Kaia Gerberové (22) na sto procent. Obě dámy se společně předvedly na akci Planet Omega exhibition v New Yorku. Matka s dcerou se sladily do černé a zvolily těsné outfity, které okopírovaly jejich smyslné křivky.

Při společném pózování bylo evidentní, že dcera už slavnou maminku už o několik centimetrů přerostla, což supermodelka s vtipem okomentovala: „Pro případ, že by vás to zajímalo – má delší nohy než já!“ Celkem logicky se tedy i Kaia se vydala v maminčiných šlépějích a věnuje se modelingu, za sebou má ale i pár filmových a seriálových roliček (mj. American Horror Story). „Je to ale úplně jiná doba, než když jsem začínala já. Naštěstí to vypadá, že má pro slávu dobrou hlavu,“ uvedla Crawfordová.

Cindy Crawford předvádí svůj šatník.

Video se připravuje ...

Kaia u zpovědi:

Má ikona stylu? Jane Birkinová!

Nejlepší seriál letošního roku? „The Last Of Us. A pak Shrinking. Netušila jsem vůbec, že je Harrison Ford tak neskutečně zábavný!“

Jaké seriály ti pomohly zvládnout pubertu? „Gilmorova děvčata. The Office. A Taková moderní rodinka.“

Tip na film pro páteční večer? „Miluju film Boogie Nights (Hříšné noci). Vyrostla jsem v Kalifornii a tak se mi líbí, jakým způsobem je v tam tvůrci vykreslena.“

Co si bereš s sebou do kina? „Jako všichni popcorn. A pak rozinky v hořké čokoládě.“

Cindy Crawford v reklamě Pepsi

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.