Vnuk Jiřího Hrzána (†41): Hraje už i v Praze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vnuk Jiřího Hrzána (†41): Hraje už i v Praze!

Bára vedle svých dvou chlapů jen zářila.
Bára vedle svých dvou chlapů jen zářila. (Foto Aha! – David Malík, Mária Rušinová, Karel Kouba)

Jak jinak to mohlo dopadnout? Syn herců Báry Hrzánové (59) a Radka Holuba (55) a vnuk legendy Jiřího Hrzána (†41) do toho taky spadl. Tonda Holub (26) hraje ve Francii a teď už i v Čechách.

Vystudoval lyceum a muzikálovou školu v Paříži, dnes působí v několika francouzských divadlech. „Tam dědečka nikdo nezná a nesrovnává mě s ním,“ řekl Aha! herec. „Narodil jsem se jako vnuk Jiřího Hrzána, tak se vším, co s tím souvisí, počítám,“ usmívá se tmavovlasý fešák. Teď se Antonín moc rád nechal zlákat do konverzační komedie Dobře rozehraná partie, kde se na jevišti Divadla Kalich potkal s rodiči. Za tuhle první zkušenost s herectvím v Česku je vděčný. „I když mám taky trochu trému,“ přiznal Antonín. Bára Hrzánová je šťastná, že syn dělá, co ho těší a je v tom dobrý.

Jiří Hrzán by slavil narozeniny: Jaký byl život známého bonvivána?

Video se připravuje ...

„Jsem moc ráda, že si Toníka režisérka Lída Engelová vybrala, protože já sama bych ho nedokázala nabídnout. A rovnou napoprvé je v tak těžké disciplíně, jakou konverzačka určitě je,“ konstatovala herečka po premiéře. Toník hraje od šesti let na piano a od dvanácti na kytaru, a tak s ním Bára i koncertuje. Hudba je totiž po herectví jejich druhou vášní. Toník to ale nebude mít s hraním v rodném městě lehké. „Čeká mě pendlování mezi Prahou a Paříží. Nevím, jak dlouho to vydržím, cesta autobusem trvá třináct hodin,“ zamyslel se herec.

Holub? Vždycky voják!

V představení Dobře rozehraná partie je Radek Holub blázen do války. Hrát vojáky je teď Radku souzeno, nedávno totiž skončila druhá řada seriálu Osada, kde ztvárnil vojenského nadšence Milana Rubala. „Jednou voják, vždycky voják,“ usmívá se Radek. Tahle věta ostatně zazní i na jevišti Dobře rozehrané partie.

Bartoška, Kaiser, Lábus nebo Janžurová: Neskutečně zábavné zdravice!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.