Strach o Sobotu: Už mi to asi vynechává v hlavě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Strach o Sobotu: Už mi to asi vynechává v hlavě

Vzpomínkový večer na počest Milana Lasici - Luděk Sobota
Vzpomínkový večer na počest Milana Lasici - Luděk Sobota (Profimedia)

Herec a bavič Luděk Sobota (80) se po dlouhé době ukázal ve společnosti. Přiznal, že už není tak akční, jako kdysi a čas nejraději tráví doma s jídlem a slivovicí.

Sobota byl křtít biografii Petra Jákla staršího s názvem V kimonu až do hrobu. Přiznal ale, že dorazit se mu příliš nechtělo. „Žena říkala, že by se hodilo, abych sem šel," přiznal Luděk pro Super.cz. Co se týče jeho pracovního života, stále hraje, ale už to není to, co bývalo.  „Teď jsem byl v Ypsilonce a moc mi to nešlo. Už mi to asi vynechává v hlavě. Naučený text zvládám, ale že bych improvizoval jako dřív, tak to už ne," svěřil se herec. Nemá ani roztočený žádný film či seriál. „Naštěstí, už mě to vůbec nebaví. Mě nebaví nic," vysvětlil.

Věčně nespokojený Luděk Sobota: Dárek od syna ho nejdřív pořádně vyděsil!

Video se připravuje ...

Svůj čas nejraději tráví doma s manželkou Adrianou, která mu vyvařuje. „Moje žena vaří každý den výborné obědy. A někdy mi dovolí i slivovici, tu mám nejraději ze všeho," zavtipkoval herec, který je svou láskou ke slivovici známý.

Manželka Luďka Soboty Adriena radikálně změnila názor na očkování: „Musela jsem“

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.