»Surfař« Nicolas Cage přiletěl do Austrálie: Dcerku držel jako prkno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

»Surfař« Nicolas Cage přiletěl do Austrálie: Dcerku držel jako prkno!

Pozor, Nicku, ať ti neupadne!
Pozor, Nicku, ať ti neupadne! (Foto Profimedia.cz)

Když se muž vrátí do svého rodného města poblíž odlehlé pláže v Austrálii, je před zraky svého dospívajícího syna ponížen místním gangem surfařů. Tak zní anotace chystaného snímku Surfař, ve kterém hraje hlavní roli Nicolas Cage (59).

Známý hollywoodský herec, který kvůli penězům účinkuje v posledních letech v roztodivných projektech, popis filmu částečně naplnil, když se objevil na letišti v Sydney i s manželkou Rikou (27) a jejich roční dcerkou Augustou.

Tu totiž držel v náručí velice nejistým způsobem, a tak byla hvězda filmu Con Air jako rodič poněkud potupena... S dcerou byl Cage za 13 měsíců jejího života zatím vyfocen jen jednou, a to v březnu rovněž na letišti (JFK v New Yorku).

Kulový Blesk: Největší mýty a bizáry o Nicolasi Cagovi

Video se připravuje ...

Návrat do hračkářství

Kromě Augusty má Cage z předchozích vztahů ještě dva dospělé syny, Weston (32) je muzikant, Kal-El (18) – ano, jde o kryptonské jméno Supermana – koketuje s herectvím. „Kluci už vyrostli a mně začaly chybět návštěvy hračkářství, zpívání ukolébavek a houpání s děťátkem v houpacím křesle,“ vysvětloval, když se provalilo, že s pátou manželkou čekají rodinu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.