Hvězda Ulice nechápe! Zděšení po návratu z Afriky do Čech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Hvězda Ulice nechápe! Zděšení po návratu z Afriky do Čech

Svatba Terezy a Davida v Ulici. Petr Vacek druhý zleva
Svatba Terezy a Davida v Ulici. Petr Vacek druhý zleva (TV Nova)

„Já jsem byl teď měsíc v Africe, viděl jsem se s bílýma, s černýma, kteří mezi sebou mají spoustu problémů, navzájem se nesnáší, je tam kriminalita, ale nikdo si tohle k nikomu absolutně nedovolí," rozčarovaně tvrdí o smutné zkušenosti s řidičem letištního busu herec Petr Vacek (58).

„My jsme z letiště chtěli chtěli jet tou linkou AE, která jede z letiště na hlavní nádraží, docházeli jsme k autobusu na poslední chvilku, on už skoro zavíral dveře, tak jsem na něj mával, jestli s ním můžeme k Hlaváku. Řidič už byl ale asi nějaký naštvaný předem, protože říkal tak jo, ale jdete pozdě," zavzpomínal Petr Vacek na incident z letošních prázdnin.

Seriál Ulice: Aneta Krejčíková o prvních láskách svých dětí

Video se připravuje ...

„Já jsem platil kartou, řidič byl nervózní z toho, že to trvá dlouho, že to nějak nefunguje. A v téhle situaci můj syn, kterému je patnáct let a chtěl to urychlit, vzal za jízdenku, jako že si ji vezme. A tím se zasekl strojek na jízdenky. To toho řidiče totálně vytočilo, že nám říkal, že máme počkat, vstal, vyrval z mašinky lístky a hodil nám je na zem. Prostě jak psům, do vchodu," dodal herec Ulice na eXtra.cz.

Vacek z Ulice: Veronika si o mně myslela, že jsem úchyl já o ní, že je UFOn

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
20. 10. 2023 • 08:55

Seriál nesleduji, ale podle mnohých článku tam hrají asi samé hvězdy.

paralenka
18. 10. 2023 • 07:33

No jo, pane Vacku, zkrátka si před vámi nesedl na zadel, co? Ani se mu nedivím, nabírá zpoždění, do toho puberťák tahá jízdenku " na sílu, aby to urychlil?!" Proč si kdejaká druholigová herecká figurka myslí, že je hvězdou Hollywoodu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.