Černochová se obula do Tofiho: Je prostě blb! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Černochová se obula do Tofiho: Je prostě blb!

Tereza a Sagvan mají nevyřízené účty.
Tereza a Sagvan mají nevyřízené účty. (FTV Prima)

Už je to sice delší doba, ale na slova, která bodala jako ostrý nuž, zpěvačka Tereza Černochová (40) nezapomněla. Do paměti jí je vryl zpěvák a herec Sagvan Tofi (59).

Spolu s Terezou Kerndlovou (36) a Helenou Zeťovou (42) tvořila v dobách nového milénia skupinu Black Milk. Více než její silný hlas ale někteří komentovali její postavu a vzhled, které srovnávali se zbylými členkami tria. Mezi kritiky patřila i hvězda filmu Kamarád do deště Sagvan Tofi. Ten se do zpěvačky veřejně pustil s dosti nevybíravými slovy.

Černochová vyrovnala účty se Sagvanem Tofi za letitou urážku!

Video se připravuje ...

„Sagvan Tofi je prostě blb. Mně jako dívce před zraky vydavatelství řekl památnou větu, že já nikdy s tím, jak vypadám, nebudu zpěvačka, a už vůbec ne dobrá a vůbec ne populární. Mě to tenkrát píchlo u srdce a zamotalo mi to hlavu,“ vzpomínala na trapný moment Černochová v 7 pádech Honzy Dědka.

Některé rány člověka přebolí a zocelí. Za ta léta úspěšné hudební kariéry Tereza Černochová dokázala, že je zpěvačkou s velkým Z, Tofiho poznámku z hlavy ale nikdy úplně nedostala. Dnes by ovšem reagovala zcela jinak a už by se takto rozhodit nenechala. „Od té doby jsem ho neviděla. A těším se, až na něj narazím. Vezmu ho pod krkem a řeknu mu: Chlapče, tak se na mě podívej, někdy je lepší držet mordu,“ dodala sebejistě Tereza Černochová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.