Chudák Kubelková: Jsem dobytek, sype si popel na hlavu Mišík | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Chudák Kubelková: Jsem dobytek, sype si popel na hlavu Mišík

Adam Mišík a Natálka Jirásková vyrazili na Sicílii.
Adam Mišík a Natálka Jirásková vyrazili na Sicílii. (Instagram)

Hudebníkovi a zpěvákovi se nyní daří snad po všech stránkách. Úspěchy momentálně Adam Mišík (26) zažívá nejen v pracovním životě, ale i v tom soukromém. Vztah s dcerou Ivy Kubelkové (46) Natálkou (18) jim jenom kvete. Jsou ovšem chvíle, kdy své milé přidělává starosti…

Zpěvák a herec nezahálí. V rámci hudební kariéry je chválený za nejnovější hudební počiny, zazářil v cenami ověnčeném filmu Banger a s příchodem školního roku ho diváci TV Nova mohou vídat v nové řadě rodinného seriálu Jedna rodina.

Adam Mišík: Fanoušci po něm chtějí šokující věc!

Video se připravuje ...

Adam Mišík je zkrátka v kurzu a vědí to i filmoví a seriáloví tvůrci, kteří ho obsazují. Sám si současnou spolupráci s komerční televizí pochvaluje. „Je to příjemný projekt, který je hezky natočený. Je fajn, že u tohoto seriálu se můžou sejít rodiče i děti. Tímto je role v takovém seriálu opravdu vděčná,“ popsal Mišík své působení v seriálu Jedna rodina.

S popularitou jde ruku v ruce i kritika, mnohdy i neoprávněná, díky níž někteří jedinci upouští svou osobní frustraci. Jak se s takovými hejtry Mišík vypořádává? „Vždycky budou lidé, kteří na těch sociálních sítích napíšou, že jsem protekční dítě, s tím člověk ale asi nemůže nic dělat,“ prozradil smířeně v rozhovoru pro TN CZ.

Adam Mišík a Natálie Jirásková: Modelka vynesla sexy šaty!

Video se připravuje ...

Spokojený je i v osobním životě. Víc než rok tvoří pár s modelkou Natálií Jiráskovou. Svůj vztah bere natolik vážně, že s dcerou moderátorky Ivy Kubelkové již začal bydlet. Až na pár výjimek jim to ve společné domácnosti evidentně klape. „Natálka se stará hezky doma o ty věci, baví ji to. A já jsem vlastně trošku dobytek, jsem jako had, který se svléká z kůže, takže to se mnou nemá jednoduché. Snažím se, ale jsou věci, které se mění těžko,“ dodal s úsměvem Adam Mišík.



Přečtěte si
Linda Bulova
16. 2. 2024 • 16:05

Já jim moc fandím a nevím z jakého důvodu tolik lidí je doslova hnusných. Většina lidí tady píše, že jsou protekční děti atd. Jen se styďte za tak ubohé a závistivé komentáře. Ani jeden z nich nemůže za to komu, že se narodili už mezi slavné a přeju jim jen to nej a doufám, že si nenechají zničit vztah kvůli těmto haterům. Linda

miroslava13
9. 11. 2023 • 10:42

tyto dva už nemůžu ani vidět. dva protekční spratci, co nic nedokázali a každý den na ně narazíme všichni někde na netu....hnus. Ona s křivou pusou on sebevědomí až na půdu!!!

ELLA Průšová
7. 9. 2023 • 21:45

Jakej věkovej rozdíl?

Petr Ondreját
7. 9. 2023 • 17:05

V Bajkerech byl dobrej, jen ten věkovej rozdíl aby jim nebyl na překážku v budoucnu. Přeji hodně štěstí.

autotunage
7. 9. 2023 • 08:51

Tady ten Pablb🤮nesahá svému otci,ani po kotníky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.