Radka Pavlovčinová vytála těžký kalibr! Trojnásobná nádhera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Radka Pavlovčinová vytála těžký kalibr! Trojnásobná nádhera

Radka Pavlovčinová si s kamarádkami dopřála nahou koupačku.
Radka Pavlovčinová si s kamarádkami dopřála nahou koupačku. (Instagram)

Je teď sama. Možná proto přidává Radka Pavlovčinová (34) poslední dobou na sociální sítě opravdu sexy fotky. Herečka ze seriálů Co ste hasiči i Lajna spolu s kamarádkami vystrčily vypracované zadečky.

Umí nejen hrát, ale také zpívá a tancuje, a tak teď Radka Pavlovčinová doprovází na turné Ewu Farnou (30) jako tanečnice a doprovodná zpěvačka. V pauze mezi jednotlivými koncerty si Radka s kamarádkami, marketingovou expertkou Zuzanou Bílkovskou a kosmetičkou slavných Kateřinou Mlejnkovou dopřála relax bez plavek a rovnou se u toho nechaly vyfotit. „Uaaaa,“ zněl komentář herce Karla Zimy (51). „Jeee p*delky. Boží fotka. Krásně nastavená zrcadla,“ chválili povedenou fotku fanoušci.

Adam Pavlovčin a Radka Pavlovčinová: Vyvěsili vlajku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jura l
29. 8. 2023 • 05:17

Pavlovčinová je otřesná, ošklivá, zubatá a namyšlená kobyla. Její nejznámější počin je, že rozbila T. Etzlerovi manželství s V.Cibulkovou. Já nevím, kam ten Etzer tenkrát oči dal

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.