Omlazovací praktiky Anistonové: Věčné mládí díky spermatu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Omlazovací praktiky Anistonové: Věčné mládí díky spermatu?

Jennifer Anistonová
Jennifer Anistonová (instagram.com)

Herečka Jennifer Anistonové (54) zraje jako víno – čím je starší, tím je půvabnější. I ona sama se dle svých slov nikdy necítila lépe. Stojí za tím ale i spousta dřiny a nespočet bizarních pokusů. Herečka například experimentovala se spermatem z lososa...

Asi jako většina žen chtěla i Jennifer zpomalit příznaky stárnutí. Herečka, jež byla několikrát označena za nejvíce sexy ženou světa, ani po padesátce zřejmě nechce o tento titul přijít. A je pro to ochotna udělat snad cokoli! Jeden expert na pleť jí proto doporučil speciální masku ze spermatu z lososa. „Nejprve jsem řekla: ’To myslíš vážně? Jak získáváš lososí sperma?" svěřila se tehdy herečka v rozhovoru pro The Wall Street Journal. I když jí to znělo šílěně, masku vyzkoušela. Vytoužený efekt se ale nedostavil.

Páry, které se daly dohromady během natáčení

Video se připravuje ...

Aktuálně je věrná peptidovým injekcím, které si nechává aplikovat jednou týdně. Pleť je díky nim krásně vypnutá a zmírňuje výskyt vrásek. Dále drží přísný stravovací plán, několikrát týdně cvičí a pije hodně čisté vody. Díky tomu všemu vypadá ve svých letech tak, jak vypadá - skvostně.

Letní styl Jennifer Anistonové: Proč dvacet let nosí stále totéž a na jaké kousky sází?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.