Krize u Šlégrových na spadnutí? Lucie spolu s mužem, kterého milovala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Krize u Šlégrových na spadnutí? Lucie spolu s mužem, kterého milovala

Lucie Šlégrová s manželem Jiřím Šlégrem
Lucie Šlégrová s manželem Jiřím Šlégrem (Foto Aha! – David Kundrát, Pavel Machan, Instagram)

Ani modelka Lucie Šlégrová (41) jako mnoho dalších missek neunikla médiím, na rozdíl od mladších kolegyň ale zakotvila v rádiu, nikoli v televizních zprávách. Zde pro ni osud přichystal překvapení, u kterého by měl zbystřit manžel, hokejista Jiří Šlégr (52).

„Nastoupila jsem do rádia, kde jsme opravdu denně od osmi do půl třetí. Školku pro děti teď nemám, takže je to složitější. Ale obrovsky děkuji mojí mamince a mému manželovi, protože bez nich bych si nemohla dovolit do práce nastoupit,“ pochlubila se modelka serveru Super.cz.

Na novou práci se těšila i proto, že se v ní bude pravidelně vídat s někdejší láskou, moderátorem a hudebníkem Alešem Lehkým (44). Do toho byla totiž Lucie v dobách, kdy s kapelou Lunetic slavil největší úspěchy, velmi zakoukaná.

Lucie Šlégrová vytasila obří poprsí. Mrkněte, jak vypadá máma od tří dětí v plavkách!

Video se připravuje ...

„Já jsem byla snad jediná, kdo miloval Aleše. Od září budeme společně vysílat, takže je to skvělé, že budu součástí jejich show. Je úžasné, jak nás život vždycky překvapí. Skončila jsem společně s mou platonickou láskou Alešem v jejich vysílacím čase, tak to mi udělalo obrovskou radost,“ přiznala Šlégrová neskrývající své fanynkovské nadšení. Snad nebude časté setkávání s platonickou láskou z dospívajících let vadit manželovi Jirkovi…



Přečtěte si
9876543
18. 11. 2023 • 19:19

Když se kouknu na Šlégra, a na Aleše, tak mně napadne ..proč tak krásná žena, chce ujíždět na docela šeredných chlapech.

BUBLAVA
18. 8. 2023 • 08:57

Titulek pro pitomce jako já. Dobře mi tak, že na to skáču.... 🤣🤣🤣

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.