Peklo Šlégra se ženou Lucií: Všude bylo plno hasičů a policistů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Peklo Šlégra se ženou Lucií: Všude plno hasičů a policistů

Jiří a Lucie Šlégrovi
Jiří a Lucie Šlégrovi (Instagram)

Jejich krásná dovolená měla bohužel hořký konec. Když se hokejista Jiří Šlégr (52) společně se svou manželkou Lucií Šlégrovou (41) a jejich synem Ronem měli vracet zpět do Prahy, jejich letadlo hlásilo poruchu.

Rodina si tak pobyt v Dubaji musela nedobrovolně o několik hodin prodloužit. „Před osmi hodinami jsme se chystali nastoupit do letadla. Najednou pod ním bylo palivo a všude okolo bylo plno hasičů a policistů,“ svěřila se Lucie na svém Instagramu. Letadlo společnosti Smartwings mělo odletět v 19:30 hodin. Do Dubaje bylo však vypraveno náhradní letadlo z Abu Dhabí.

Technická závada uvěznila desítky Čechů na letišti v Dubaji… Mezi uvízlými cestujícími byl i Jiří Šlégr s rodinou.

Video se připravuje ...

„Důvodem zpoždění včerejší linky QS1201 z Dubaje do Prahy byly technické důvody. Krátce před plánovaným odletem došlo k úniku paliva a z tohoto důvodu byl čas odletu odložen. Bezpečnost cestujících a posádky je pro Smartwings absolutní prioritou,“ pronesla mluvčí aerolinky pro Blesk.cz. „Odlet z Dubaje proběhl ve 3:51 místního času, tedy v 00:51 středoevropského času. Pro cestující jsme zajistili občerstvení. Za komplikace a zpoždění se jim omlouváme,“ dodala. Nakonec všechno dobře dopadlo a všichni cestující jsou již v pohodlí domova.

Izraelci udeřili na ústředí Hamásu! Šlégrovi tají operaci? A střet vlaku s kamionem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.