Setkání přátel Pilarové (†80): Vzpomínky u grilování | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Setkání přátel Pilarové (†80): Vzpomínky u grilování

Eva Pilarová
Eva Pilarová (profimedia.cz)

Co na tom, že počasí grilování zrovna nepřeje. Jan Kolomazník (71) uspořádal nedaleko domu, kde s Evou Pilarovou (†80) 30 let bydlel, setkání jejích přátel. I když lilo jako z konve a chlad zalézal pod kůži, naložil maso a vychladil prosecco.

Parkem nad Dlabačovem zněly hity jako Rodeo, Malé kotě a Requiem, protože Eva by zítra měla narozeniny. Vždycky byla hrdá na to, že se narodila ve znamení Lva. Pilarku střídal hlas Karla Gotta s Lady Carneval a zazněly i chytlavé písně ministra rozkoší Dana Nekonečného (†52).

Vdovec po Pilarové Jan Kolomazník: Proč se zdráhal povolit knihu o Evě?

Video se připravuje ...

„Eva měla grilování ráda. Vždycky jsme naložili maso, hlavně krkovici a kuřecí a k tomu omáčky a zeleninu,“ zavzpomínal vdovec Kolomazník. „Evě by bylo ve středu čtyřiaosmdesát, Karlovi v červenci taky,“ upozornil.

Střídavá péče s Luckou

Kolomazník pozval i bývalého zetě Karla Gotta (†80) Jana Kovaříka (44). Před půldruhým rokem se s Lucií po dvanácti letech rozvedli a Karlova v pořadí druhá dcera už je znovu vdaná má třetího syna. I Jan si našel novou partnerku, mají spolu dceru Nelinku (1). „Zrovna zařizujeme pokoj,“ prozradil Honza. Syny Vojtu (13) a Honzíka (11) mají Luckou ve střídavé péči.

Tři roky od smrti Pilarové (†80): Co řekla faráři, který jí udělil poslední pomazání?

Video se připravuje ...

Duch Dana Nekonečného

Jan pozval sousedku a kamarádku Zuzanu Kardovou (60) s dcerou Terezou (33), které dlouho žily se zpěvákem a šoumenem Danem Nekonečným (†52).



Přečtěte si
Sýkorka Borka
8. 8. 2023 • 09:57

A úžasný kňaz,Marián Pospecha tam nebol???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.