Vágner a vdovec Kolomazník: 50 LET NENÁVISTI KVŮLI PILARCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vágner a vdovec Kolomazník: 50 LET NENÁVISTI KVŮLI PILARCE!

Karel Vágner a vdovec Kolomazník: 50 let nenávisti kvůli Pilarce! A teď?
Karel Vágner a vdovec Kolomazník: 50 let nenávisti kvůli Pilarce! A teď? (archiv Blesku)

Padesát let dělala Eva Pilarová (†80), že svého bývalého partnera, muzikanta Karla Vágnera (80) nezná. Počátkem 70. let, kdy krásná zpěvačka strmě stoupala vzhůru a vychutnávala si život plnými doušky, maličko klopýtla.

Ač Pilarka chodila s »mistrem basů«, zapletla se s bubeníkem ze skupiny. Když to tehdy Karlovi někdo vyslepičil, vtrhl do bytu a vetřelce zmlátil.

Ženu ani květinou...

Jenže z toho vznikla fáma, že uhodil ji. „Nikdy bych nevztáhl ruku na ženu,“ dušuje se Vágner. „Pomluva je ale bohužel jako polštář, který vyhodíte do vzduchu a na zem se snese tisíce kousků peří,“ říká trpce. I vdovec Jan Kolomazník (70), který s Pilarkou prožil 30 let, byl kvůli tomu, co slyšel, na něho dlouho naštvaný.

Vdovec po Pilarové Jan Kolomazník: Proč se zdráhal povolit knihu o Evě?

Video se připravuje ...

Vše si vyříkali

V úterý ale měli oba muži Evina života šanci spolu poprvé za 50 let promluvit a vše si vyříkat! Na soukromém večírku v centru Prahy shodou okolností usedli k jednomu stolu. „Jsem rád, že jsme si to ještě za života vyříkali. Léta utíkají, jsme oba věřící, tak jsme tu kauzu uzavřeli,“ prozrazuje Aha! bývalý tanečník Honza. Slyšel do té doby jen jednu verzi a pochopitelně se na Karla zlobil. „Teď se mi ulevilo. Půjdu to říct Evě na hřbitov, usmívá se Kolomazník.

Video se připravuje ...

Tragická smrt

Konflikt tehdy v podstatě zavinil bubeník Václav Širl (†26), protože Evu naháněl. Bohužel, za rok tragicky zemřel. Byl spolu s kapelou v letadle, které před 50 lety – 19. února 1973 – spadlo nedaleko pražské Ruzyně. Nepřežilo 5 muzikantů a zvukař.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.