Tajný deník dcery Šulcové (†76): Co si herečka o sobě přečetla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tajný deník dcery Šulcové (†76): Co si herečka o sobě přečetla?

Jana Šulcová (†76)
Jana Šulcová (†76) (archiv Blesku)

Mnoho dospívajících dívek si píše tajný deníček. Jeden takový dříve našla u své dcery Terezy Václavkové (51) i zesnulá herečka Jana Šulcová (†76). A nestačila se divit, co si v něm o sobě přečetla!

Poslední rozloučení s hereckou legendou Šulcovou se díky řeči Aleše Cibulky (46) neslo v úsměvném duchu, protože tak by to prý herečka, která nenáviděla pohřby, chtěla. Proto moderátor připomněl několik humorných historek. Třeba tu o její dceři Tereze, která si v pubertě psala deník. Ten Šulcová našla pod polštářem a i když věděla, že by to dělat neměla, zvědavost byla silnější. Zamkla dveře, deník otevřela a v něm stálo: „Máma si myslí, že je Claudia Cardinalová, kráva jedna!“ Už nikdy se prý do deníku dcery nepodívala.

Aleš Cibulka na pohřbu Jany Šulcové: Byla to úžasná baba!

Video se připravuje ...

Nepoznala Zikmunda

Šulcová kdysi dělala besedu pro seniory a vyprávěla o natáčení v Indii. V první řadě seděl stařík, který se pořád na něco o Indii vyptával. Herečku to prý namíchlo a řekla: „Pane, Indie, to jsou emoce! To já vám budu těžko vysvětlovat!“ Muž za ní poté přišel do zákulisí a představil se jako... slavný cestovatel Miroslav Zikmund (†102).

Bleskové zprávy: Manévry s pohřbem Šulcové! A Trump u soudu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.