Principál Semaforu Jiří Suchý: Sám se vezl do nemocnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Principál Semaforu Jiří Suchý: Sám se vezl do nemocnice!

Jiří Suchý
Jiří Suchý (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER)

Principál Semaforu Jiří Suchý (91) si je vědom svého nádherného věku. A proto si hlídá zdraví a chodí při sebemenším podezření na »cosi« na různá vyšetření.

Nezdolalo ho ani pozvání Jitky Molavcové (73) do jeho nejoblíbenější restaurace. „Pan Suchý si poručil to nejlibovější, co mají. Číšníkovi říkal, že jde na nějaký zákrok,“ sdělil Aha! čtenář, který se Suchým debužíroval ve vinohradské Zelené zahradě, kde vaří kuchař z pověstné »číny« ve Vodičkově ulici. Suchému dělala společnost jeho letitá kamarádka Jitka Molavcová (73), která mu vysvětlila, že gastroskopie je sranda.

Jiří Suchý - velikán s mimořádným talentem, jemuž zůstala odepřena největší láska

Video se připravuje ...

Na rozdíl od Molavcové, která si mohla dopřát švejžužu či kung pao, Suchý zůstal u dietní stravy. „Ani pivo nepil, jen vodu,“ upozornil Aha! čtenář. Druhý den legenda jménem Suchý skutečně sedla za volant a jela do FN Motol. Tam se podrobila gastroskopii a po dvou hodinách si odřídila sama domů. V těchto letech je tedy v dost obdivuhodné kondici.

Bleskové zprávy: Usmíření zesnulé Šulcové s Víznerem a svatební cesta Molavcové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
BUBLAVA
5. 8. 2023 • 07:37

Souhlasím. Nevím, co je na tom obdivuhodného. Soudím dle sebe (69). Prostě postřeh a hbitost již nejsou. Spíše jde v tomto požehnaném věku o hazard. Přeji panu Suchému vše dobré.

BUBLAVA
5. 8. 2023 • 07:36

Souhlasím. Nevím, co je na tom obdivuhodného. Soudím dle sebe (69). Prostě postřeh a hbitost již nejsou. Spíše jde v tomto požehnaném věku o hazard. Přeji panu Suchému vše dobré.

Uživatel_5457057
4. 8. 2023 • 06:25

Já si teda myslím, že řídit v tomto věku je už sakra nezodpovědné!!! Ačkoliv to některým lidem myslí v tom věku ještě dobře, tak tu pozornost, hbitost a rozhodování na silnici prostě už nemají!!! A hlavně v tom provozu jaký na silnicích je!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.