Ex Kotka se tajně vdala: Černobílá nevěsta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ex Kotka se tajně vdala: Černobílá nevěsta!

Svatba Valerie Rónové
Svatba Valerie Rónové  (instagram.com)

Když Vojtovi Kotkovi (35) zemřel jeho otec Václav (†66) poté, co spadl ze schodů, byla to právě Valerie Rónová (30), která mu v tu dobu byla největší oporou. Jejich vztah trval několik let, teď už ale oba našli štěstí jinde.

S půvabnou Valerií, dcerou akademického sochaře Jaroslava Róny (66), se Vojta poznal na velkolepé oslavě 70. narozenin Jiřího Bartošky (76). „Bohu dík za to, že nás její tatínek na Barťákových narozeninách seznámil. Asi úplně netušil, co z toho vzejde, já jsem za to ale velmi rád. Dost dlouhou dobu se mi totiž nedařilo tolik otevřít potkat člověka, který mi rozumí,“ svěřil se tehdy Expres.cz Vojta.

Zoufalý Vojta Kotek v Máme rádi Česko: Chci skončit!

Video se připravuje ...

Vztah jim vydržel několik let, ale pak v tichosti vyšuměl. Kotek se zamiloval a posléze si i vzal za manželku Radanu a mají spolu syna, Rónová se zase zakoukala do designéra Jakuba. A právě tomu řekla před několika dny »ano«! Veselka se konala pod širým nebem, na louce u zchátralého stavení. Valerie si oblékla netradiční, černo-bílé svatební šaty, ženich byl klasicky v tmavém obleku. Oba si svatbu užili naplno.

Vojta Kotek o dvojroli v novém filmu Jana Svěráka Betlémské světlo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.