Salma Hayeková mládne díky halucinogenní rostlině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Salma Hayeková mládne díky halucinogenní rostlině

Salma Hayek s manželem
Salma Hayek s manželem (Profimedia)

Oscarová herečka Salma Hayeková (56) tvrdí, že za jejím věčně mladistvým vzhledem nestojí botox či plastiky, ale hlubší a hlavně dlouholetá meditace!

V nedávno vydaném podcastu promluvila Salma o tajemství svěžesti a prozradila kosmetické finesy. Ve filmové branži je botox téma věčně přetřásané, mnozí ji to také podsouvají, ale herečka a producentka mexického původu to rázně popírá. Tvrdí, že za jiskrou a jejím trvalým mládím stojí pravidelná meditace a také vyrovnaná pozitivní energie, které může využít každý.

Boho drdol podle Salmy Hayek: Zvládnete ho i sama!

Video se připravuje ...

„Pokud máte správnou energii, pohybuje se po vašem těle, tančí v něm a zabraňuje stárnutí.“ Salma také používá masážní pomůcky, které vytváří ultrazvukové vlny a záření podporující péči o pleť a prokrvení obličeje, což by mělo bránit stárnutí. Zmínila se ovšem také o rostlině tepezcohuite, kterou k péči o pleť používají v Mexiku a Salma ji nyní proslavila v USA. Rostlina má regenerující účinky a nejčastěji se používá k obnovení kůže po popáleninách. Kam tedy na ni s botoxem! „Nemám s ním žádnou zkušenosti a nic takového ani neplánuji. Vše je jen příroda a dobrá nálada, to je jediná chemie mého života.“ Nic víc prý nepotřebujete.

Salma Hayek tačí salsu v pyžamu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.