Nastávající máma Myslivcová: Sexy i v devátém měsíci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nastávající máma Myslivcová: Sexy i v devátém měsíci!

Dominika už připravuje pokoj pro chlapečka.
Dominika už připravuje pokoj pro chlapečka. (Instagram)

Většina těhotných žen už se v devátém měsíci příliš svůdně necítí a na žhavé fotky může zapomenout. To ovšem není případ Dominiky Myslivcové (28).

Modelka a influencerka inspiruje řadu měsíců moderními těhotenskými outfity, nyní, pár týdnů před porodem, k nim přidala sérii svůdných fotek. „Prosím vás, tak přesně takto 90 % těhotenství fakt nevypadám a ani se tak necítím,“ uklidnila ostatní nastávající maminky. „Ale tyto fotky jsou opravdu tak top, to se musí uznat. Tak si je sem s dovolením odložím, ať si myslíte, jaká jsem hot těhulka,“ dodala.

Na focení oblékla Dominika jen luxusní punčošky značky Gucci a podprsenku.

S tím, že se v novém těle necítí Dominika vždy úplně komfortně, se na sociálních sítích svěřila již před dvěma měsíci. „Musím říct, že už teď mi slza párkrát ukápla, když jsem se koukla do zrcadla,“ přiznala s tím, že ačkoliv ji každý chválí, ona se vždy dobře necítí. Myslivcová čeká první dítě, a ačkoliv si prý byla jistá, že bude mít holčičku, svému partnerovi Zdeňkovi (42) přivede co nevidět na svět syna.

Dominika Myslivcová: Co prozradila o partnerovi? Bylo to bez romantiky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.