Diváci, zbystřete! Vrací se původní hvězda Ulice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Diváci, zbystřete! Vrací se původní hvězda Ulice

Poslední týden v Ulici bude jeden velký doják
Poslední týden v Ulici bude jeden velký doják (tv nova)

Příběhová linka Máry bude ještě více dramatická, než tomu bylo doposud. Do jeho života se totiž vrací bývalá láska Monika Farská v podání Anny Fixové (39). Jeho vztah s Karlou, který má již nyní velké trhliny po Karlině provalené nevěře, se tak ještě více zkomplikuje.

Návrat původních tváří mají seriáloví diváci obecně rádi. Když se proto naskytla možnost obnovit dějovou linku Anny Fixové, seriálové dcery Ilony Svobodové (63) a Ondřeje Pavelky (67), tvůrci Ulice neváhali a rozhodli se jednat. „O návratu Moniky Farské do Ulice jsme uvažovali už docela dlouho,“ potvrdila serveru Expres kreativní producentka seriálu Silvia Klasová.

Finále Ulice: Svatební katastrofa, jiskra naděje u Máry a Karly a doják u Magdy a Prokopa

Video se připravuje ...

Ačkoli si poslední roky seriálový Mára alias Kryštof Rímský (47) užil několik dramatických chvil, ani v nové řadě nebude v jeho případě nouze o nervy drásající okamžiky. Tentokrát se však citovému zmatení nevyhne někdejší paroháč. „Až nyní nazrál čas, aby se ti dva zase setkali. Monika se za dobu, co se neviděli, hodně posunula a vyzrála, je jiná, než jakou si ji diváci pamatují. Pro nás je to nyní vlastně i příležitost, abychom ji jako postavu v seriálu ukázali v jiném světle,“ vysvětlila producentka.

Na návrat se kromě samotné herečky a fotografky těší i již zmíněná seriálová maminka Ilona Svobodová. Ta v seriálu působí od samotného začátku, a třebaže je její postava nyní upozaděna, s návratem Aničky se může leccos změnit. „Anička přišla po delší době a bylo to až dojemné, jak ji přijali všichni kameramani, zvukaři. Takže to je opravdu, jako když se vrátí dítě z Afriky,“ uvedla Svobodová pro web Vlasta.cz a připomněla divákům důvod šestileté absence Moniky Farské, jež se vrací z Afriky do Česka, kde chce rozvíjet své pracovní projekty. Zároveň se však opět ocitne tváří v tvář své někdejší velké lásce Márovi, čím patrně zamotá hlavu nejen jemu, ale i sobě…



Přečtěte si
hejhej
10. 9. 2023 • 14:19

Já ty článku nečtu , stačí nadpis. U AHA je každá podprůměrná , někdy i neherečka hvězda a čtenářům by z každé trapné informace spadnout brada. Nemůžu si redaktoři vymyslet něco jiného, než neustále opakovat trapní tituly.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.