Miss Krystyna Pyszková »v zácloně« na párty: Neposlušná bradavka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Miss Krystyna Pyszková »v zácloně« na párty: Neposlušná bradavka!

Krystyna Pyszková oblékla pořádně sexy šaty.
Krystyna Pyszková oblékla pořádně sexy šaty. (profimedia.cz)

Hlavní hvězdou nejluxusnější párty na festivalu v Karlových Varech se nepochybně stala Krystyna Pyszková (24). Držitelka titulu Miss Czech Republic 2022 oblékla tak odvážné šaty, že v nich odhalila celé nohy i kulatý zadeček... A taky něco navíc.

Nejodvážnější outfit si Krystyna schovala na věhlasnou UniCredit party, které se říká párty milionářů. Oblékla na ni éterické stříbrné šaty od českého návrháře Miroslava Michaela Knota (37). Róba bez rukávů i ramínek měla sice sukni až na zem, ta ale byla z průhledné látky, a navíc s rozparkem skoro až do pasu.

Vítězové modelingové soutěže Look Bella 2023: Čeká je kariéra ve světě!

Video se připravuje ...

Šaty tak odpovídaly spíše elegantnímu zdobenému bodýčku se »záclonkou«. Krystyna vypadala fantasticky, neztratila eleganci a sex-appeal přitom vytáhla na maximum. Pozornému divákovi se zdálo, jako by z výstřihu i něco uteklo... Co říkal modelčin přítel na to, že se jeho láska sama prohání po večírcích v tak odvážných šatech? „Vztah je o důvěře, nedělá nám to problém,“ svěřila se Krystyna pro Super.cz.

Sandra Pospíšilová má jasno: Další dítě nebude!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.