Modelku Evu Čerešňákovou pustili z porodnice: Malý poklad už je doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Modelku Evu Čerešňákovou pustili z porodnice: Malý poklad už je doma!

Miss Eva Čerešňáková porodila holčičku
Miss Eva Čerešňáková porodila holčičku (Instagram)

Poté, co modelce Evě Čerešňákové (36) zkrachoval vztah s podnikatelem Martinem Ditmarem (51), začala bývalá ředitelka České Miss o svém soukromí tajnůstkařit. Teď je podruhé zasnoubená a pochlubila se i čerstvě narozenou dcerkou Aničkou. 

Poprvé se Čerešňáková zasnoubila před šesti lety s podnikatelem Ditmarem, ale za pouhý rok z levého prsteníčku sundala zásnubní prsten. Ditmar se už od té doby stačil oženit. Eva se znovu zamilovala, a navíc to vypadá, že je na obzoru opět svatba! „Po více než roce společného života mě přítel v září v Itálii požádal o ruku,“ prozradila Eva.

Topmodelka Michaela Kociánová upřímně: V životě jsem měla obrovské štěstí

Video se připravuje ...

„Byl to nejintenzivnější zážitek v životě, navždy za něj budu vděčná,“ svěřila se modelka. Kdo je budoucí manžel a otec Aničky, ale od začátku úzkostlivě tají. S fanoušky se jen podělila o radost z těhotenství a také z porodu první dcerky. „Už pár dnů je tu s námi tohle přenádherné stvoření, naše Anička,“ napsala na Instagram.

Jitka Nováčková: Těhotenství a porod byl složitý, ale zvládli jsme to

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.