Rapperka Sharlota (26) o svém potetovaném těle: Co měsíc, to kérka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rapperka Sharlota (26) o svém potetovaném těle: Co měsíc, to kérka!

Sharlota
Sharlota (Blesk:Foto : Czech News Center / Rusinova Maria)

Na první pohled rebelka, extravagantní holka. Má potetované ruce, nohy, břicho i záda a někdy na ni lidé reagují negativně. Jenže rapperka a zpěvačka Sharlota (26) to má v hlavě srovnané. Ví, co chce, je rok vdaná a to teprve se svým druhým partnerem v životě. A tetuje se vesele dál…

„Často klamu tělem. Lidi si mě podle fotografie nějak vykreslí, ale reálně jsem taková »nuninka milá«,“ vyprávěla nedávno v 7 pádech Honzy Dědka. „Myslím si, že jsem velmi nekonfliktní člověk. Ale když cítím nespravedlnost, tak se za to musím postavit,“ vysvětlovala s tím, že se nejedná o žádnou fyzickou agresi. „Umím se projevovat velmi dobře verbálně, agresi dokážu vyjádřit i slovy, nemusím se u toho ani hnout. To se pak odráží i v mé hudbě. Místo kick boxu nebo MMA všechno dávám do hudby,“ dodala. To byl i důvod, proč si vybrala rap. „Přišlo mi, že nechodí kolem horké kaše, říká věci na rovinu. To souzní s mojí osobností, jsem člověk, který rád říká věci na rovinu, jsem upřímná, tak mi přišlo, že se ten žánr ke mně hodí,“ líčí. Na české scéně je jednou z mála žen v tomto žánru, neb rap je většinou doménou mužů.

Rapperka Sharlota na Slavíkovi: Má naději, že sama někdy zaboduje?

Video se připravuje ...

První kérka pro sestru

Nemusí ani promluvit a každého zaujme na první pohled. Kérky skoro všude, nyní si nechává »zdobit« záda. Pro někoho je to moc, ale Sharlota brala tetování jako běžnou součást života – měli ho i oba její rodiče. „Přišlo mi, že jak to vidím u maminky a u tatínka, není to nic zajímavýho, že to asi chtít nebudu. Do osmnácti jsem to měla i zakázané,“ líčí. S plnoletostí ale přišla první kérka. „Impulzem bylo, že mám o sedm let mladší sestřičku. Nikdy jsme k sobě neměly velké pouto a já ji chtěla nějakým gestem vyjádřit, jak moc pro mě znamená, i když k sobě ještě nemáme vytvořený vztah. Moje první tetování byla ona a pak se to rozjelo,“ vysvětluje.

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (2. 7. 2023)

Ceny Anděl: Jak se zpěvačka Sharlota připravuje na svatbu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.