Ulice jde do finále! Scénář posledního dílu? Svatba a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ulice jde do finále! Scénář posledního dílu? Svatba a...

Sladká nádhera přistane na zemi.
Sladká nádhera přistane na zemi. (TV Nova)

Otcové se dmou pýchou, matky slzí. Osmnáctá sezona seriálu Ulice vyvrcholí tento pátek svatbou u Marečkových. Před oltářem stanou Dominika v podání Barbory Vyskočilové (39) a Tony neboli Ondřej Volejník (47). Jenže, tahle veselka bude mít háček...

Ti dva se znají už od roku 2015, od chvíle, kdy Tonyho propustili z vězení. Udělal za svou temnou minulostí tlustou čáru a začal s pomocí někdejšího parťáka z mokré čtvrti Máry (K. Rímský, majitel baru) znovu. Z nezávazného vztahu se během let vyklubalo pevné a hezké pouto, které by jim mohl nejeden pár z Ulice závidět. Před necelými čtyřmi lety se jim narodila dcera Tonička, další potomek je nyní na cestě. A tak není divu, že Dominika vklouzne do svatebních šatů. „Musím říct, že se v nich cítím báječně, je to velmi dobrý kostým. Jsem vděčná výtvarnicím,“ chválila Bára, co mohla.

Ukázkové klopýtnutí

Každá nevěsta chce mít svatbu nejkrásnější, aby na ni mohla do smrti vzpomínat. I na tuhle seriálovou zůstanou vzpomínky. Uslzené, ale možná vlastně úsměvné. V hlavní roli bude dort. Nádherný, velký. Však si rekvizitáři dali hodně práce. A museli brečet, když tenhle kousek plachtil k zemi. Ve scénáři to vypadalo naprosto jednoduše, ovšem pro štáb i samotnou herečku to přineslo nejedno úskalí. Patrové dorty jsou těžké a obtížně se nosí. Člověk přes ně jednoduše nevidí na krok. Přesně s tím zápasila také Milena Steinmasslová (68), která ho měla při svatebním veselí na starost. „Musela klopýtnout naprosto ukázkově,“ prozradil člověk ze štábu.

Finále Ulice: Svatební katastrofa, jiskra naděje u Máry a Karly a doják u Magdy a Prokopa

Video se připravuje ...

„Dort se měl vyklopit přesně dle pokynů pana šéfrežiséra Stana Sádečka,“ doplnil ještě. Jak se to povedlo, to můžete vidět v pátek 23. června v 18:30 hod. na Nově nebo už nyní na Voyo. Vězte, že touhle povedenou veselkou se seriál Ulice na čas s diváky rozloučí. Kdy se vrátí, se včas dozvíte...

Třídenní maraton

● Svatba se točila v rámci tří natáčecích dní už začátkem dubna.

● Svatební šaty se vybíraly z několika návrhů, které byly vhodné pro pokročilejší těhotenství, zároveň aby splňovaly charakter svatebního dne, a navíc odpovídaly charakteru postavy.

● Svatební kostýmy byly připraveny také pro dětské herce, tedy malé svatebčany, a vzhledem ke scénám s dortem také raději ve dvou provedeních.

Tento týden v Ulici: Poteče krev, Vandy tajemství prozrazeno a zamilovaný Bruno v akci

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
stoura
23. 6. 2023 • 08:52

Díky za radu, to by mne nenapadlo!!! Ale stejně asi bude lepší tu podělanou Českou Televizi odhlásit, na ty neustále se opakující české i zahraniční s...ky!!!

Uživatel_5457057
22. 6. 2023 • 06:59

Je mi líto, ale těšíte se marně Ulice nebude pouze přes prázdniny, jako každý rok, ale koncem srpna pokračuje normálně dál Jedna rada .... nekoukejte na ni

stoura
22. 6. 2023 • 05:28

Jestli to bude opravdu poslední díl, tak to bude jen dobře!! Tahle kolik let nastavovaná kaše o ničem měla už dávno skončit!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.