Bieberova sexy panička Hailey: Koukněte, jak se vlní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bieberova sexy panička Hailey: Koukněte, jak se vlní!

Krystalické šaty Vivien Westwood Couture.
Krystalické šaty Vivien Westwood Couture. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Americké město měst, co nikdy nespí, ozářila modelka Hailey Bieberová (26) svými senzačními růžovými minišaty. Zářivými kamínky pokrytá manželka kanadského zpěváka Justina Biebera se vydala oslavit první výročí své veganské kosmetiky Rhode Skin.

K odvážným růžovým šatům od návrhářky Vivien Westwoodové přidala podobně stejně zářivou kabelku a průhledné sandálky na úzkém podpatku s nevšedním tvarováním špičky. Blyštivosti nebylo americké krasavici dost a přidala diamantový náhrdelník a náušnice z Tiffanyho klenotnictví!

Na nečekaném vystoupení Justina Biebera skandoval dav „f*ck Hailey“ na adresu jeho manželky.

Video se připravuje ...

Svým dokonalým vzhledem se Hailey pochlubila fanouškům na Instagramu. Od manžela navíc dostala k prvnímu výročí své značky nádhernou bílou kytici. „Šťastné první výročí Rhode mé nádherné ženě. Jsem na tebe pyšný!“ stálo na ní od milujícího Justina.

Víte, že...

Hailey je dcera herce Stephena Baldwina (57), její strýčkové jsou tedy Alec (65), Daniel (62) a William (60) Baldwinovi?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.