ZSilvio Berlusconi (†86): Vášeň a chtíč ho nezastavily ani v politice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Silvio Berlusconi (†86): Vášeň a chtíč ho nezastavily ani v politice

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi (Ansa)

Proslulý italský politik a podnikatel Silvio Berlusconi podlehl leukémii. Nejdéle sloužící předseda vlády v italské historii v pondělí zemřel v milánské nemocnici San Raffaele. Kontroverzní politik přezdívaný Papi neboli »Taťka« se o historie zapsal zcela nesmazatelně: Mnoha politickými i sexuálními skandály.

Soudy Berlusconiho několikrát obvinily z uplácení úředníků a krácení daní, do vězení ho ale prokuratura nikdy nedostala. Nepotvrdilo se ani spojení s proslulou sicilskou mafií Cosa Nostra, pro kterou pracoval jeho zahradník. Nepochybně nejvíc se však italský politik proslavil svými sexuálními skandály a divokými orgiemi. V roce 2008 vyfotili Silvia Berlusconiho právě během sexuálních radovánek s mladičkými prostitutkami v jeho vile Cortesa na ostrově Sardinie. Ve stejné době ve Ville Certosa vyfotili i nahého českého expremiéra Mirka Topolánka (67), když se tam na pozvání italského protějšku rekreoval s partnerkou Lucií Talmanovou. „Jsou to nevinné fotografie, skandální je to narušení soukromí,“ prohlásil italský politik.

Obdobně tam hostil třeba George Bushe, Vladimira Putina, Tonyho Blaira a množství dalších světových potentátů. V roce 2010 pak vybuchl největší Berlusconiho skandál, když údajně zaplatil za sex tehdy 17 leté marocké břišní tanečnici Karimě El Mahrougové zvané Ruby. Italský expremiér si měl tehdy odsedět 7 let za mřížemi, ale opět unikl trestu, když soud nemohl prokázat, zda Berlusconi věděl o skutečném věku Maročanky. Veškerou kritiku i nařčenní však odmítal. „Nejsem svatý, jako ostatně nikdo. Ale jsem nejlepší premiér, jakého Itálie měla za posledních 150 let!“ kasal se, aby odvrátil pozornost od divokých večírků na Sardinii.

Petr Sokol o šancích Silvia Berlusconiho v italských volbách

Video se připravuje ...

Orgie zvané »bunga – bunga« odkoukal Berlusconi od libyjského diktátora a svého přítele Muamara Kaddáfího (†68). Jinak ten originální africký termín označoval prastarý rituál „sexuálního pokoření poraženého cizince.“ Zvrhlého italského politika jeho vášeň a chtíč nezastavily ani v politice. Do svého čtvrtého kabinetu si třeba vybral i bývalou erotickou modelku Maru Carfagnaovou (47) jako ministryni pro rovné příležitosti a svou poslední partnerku Martu Fascinaovou (32) si vybral ze své politické strany Forza Italia!

Kdo byl Silvio Berlusconi?

Trojnásobný premiér Silvio Berlusconi byl s majetkem zhruba 150 miliard korun dlouho považovaný za třetího nejbohatšího Itala. Vlastnil a ovládal italské televize, noviny a věhlasný fotbalový klub AC Milán. Za svou politickou kariéru nasbíral také několik více či méně lichotivých přezdívek jako Rytíř, Kajman, Taťka, Trpaslík nebo Jeho Vysílačstvo! Měl tři manželky a pět dětí.

Harém plný nahých dívek

Takto Karima alias Ruby popsala u soudu průběh orgií v Berlusconiho vile: „Po večeři jsme scházely do haly v přízemí a začínala bunga-bunga.“ „Všechny dívky byly nahé a měla jsem dojem, že soutěží ve vyzývavých sexuálních gestech, aby si jich Berlusconi všiml.“ „Sám mi hned při prvním setkání vysvětloval, že bunga-bunga je harém, kde jsou nahé dívky, které mu poskytují tělesné slasti. A že můj život se může úplně změnit, kdybych se zúčastnila.“

Smrt matky a syna, vražda a sebevražda? Babiš odmítl debatu! A Feri zná termín soudu

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.