Krutý osud zpěvačky Tiny Turnerové (†83): Rány, plivance, znásilnění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krutý osud zpěvačky Tiny Turnerové (†83): Rány, plivance, znásilnění!

Tyranský Ike a sladká Tina.
Tyranský Ike a sladká Tina. (Foto Reuters, Profimedia.cz)

Život hvězdné americké zpěvačky Tiny Turnerové, to nebyla jen sláva, úspěchy a peníze, ale i pořádná porce neštěstí a moře slz, jež vyplakala. „Dokonce bych řekla, že to dobré nikdy všechno zlé nepřevážilo,“ rekapitulovala jednou. Největší peklo jí připravil její první manžel Ike, jehož příjmení do smrti nosila, i když ji bil, znásilňoval a ponižoval!

Prvního manžela poznala chudá dívka z plantáží s bavlnou v Tennessee ještě jako -náctiletá. Ohromila ho svým mocným hlasem a později se přidala k jeho kapele. Nijak ji zprvu nepřitahoval, na rozdíl od jiných děvčat. „Říkala jsem si, bože, on je ošklivý! Rozhodně jsem ale byla v menšině. Většina žen, černých nebo bílých, považovala Ika za neodolatelného, ​​protože v něm bylo něco nebezpečného.“ A tak si začala se saxofonistou, dokonce si s ním v osmnácti pořídila prvního syna Craiga. Postupem času ale i ona podlehla Ikeho svodům a v roce 1960 už nosila jeho dítě... Brzy však zpěvačka poznala, co za tyrana si vzala. Poprvé ji znásilnil, když byla těhotná s jejich Ronniem! Strašlivě na Tinu žárlil, každý sex začínal nebo končil ranami.

Zemřela Tina Turner (†83): Její dům je v obležení fanoušků a květin!

Video se připravuje ...

Dožadoval se totální kontroly nad každou vteřinou jejího života, neměla nárok projevit jakýkoli svůj názor! Když to zkusila, plivl jí do tváře. Zbil a znovu znásilnil! Strašlivě trpěla, bil ji vším, co zrovna mohl popadnout do ruky a zásadně do hlavy. Běžně típal cigarety o její tělo, chrstl na ni vařící kávu! „Nebil jsem ji víc, než průměrný chlap bije svou ženu,“ hájil se později scestně. Na každém kroku Ike matku svých dětí podváděl a ani to neskrýval. Užíval si s dalšími zpěvačkami a hospodyňkami, z jedné z nich udělal v zásadě svou konkubínu. Přímo vedle studia si pořídili kumbál, jemuž říkal nevěstinec.

Začal brát kokain a Tina trpěla víc a víc, až zoufalá spolykala hrst prášků na spaní a doufala, že se nikdy neprobudí! Jenže přežila, a když v nemocnici otevřela oči, spatřila manžela, kterak syčí: „Mělas chcípnout, ty děvko!“ Až v roce 1976, tedy po 16 letech soužití (!), posbírala Tina dost sil na to, aby se s Ikem rozvedla. Stálo ji to sice úplně všechno, dům, všechny peníze, ale otevřelo jí to cestu k životu. „Zůstaly mi jen dvě auta a to jméno...“ A s tím od roku 1984 začala bourat hitparády, zatímco Ike se postupně ufetoval k smrti...

Snacha Tiny Turnerové Afida Turnerová to umí rozjet...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
1tigrusenka
27. 5. 2023 • 11:45

Není třeba nad tím lkáti, černí obyvatelé jsou všichni takoví, kdyby jí občas nezkopal a neztlouk, tak by zas tvrdila že jí nemiluje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.