Otřesená Berenika Kohoutová: Dceru Lolu srazilo auto na přechodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Otřesená Berenika Kohoutová: Dceru Lolu srazilo auto na přechodu

Berenika Kohoutová zažila jako máma ty nejhorší chvíle.
Berenika Kohoutová zažila jako máma ty nejhorší chvíle. (Archiv Blesku)

Noční můra každé matky potkala v úterý Bereniku Kohoutovou (32). Přímo před jejími zraky srazil řidič na přechodu pro chodce její dcerku Lolu (3)!

Nehoda se stala na křižovatce ulic Vinohradská a Blanická na Praze 2. „Vy všichni, dávejte na sebe pozor. Když přecházíte na přechodu, možná se radši zastavte, i když máte pocit, že vás dotyčný řidič určitě vidí,“ napsala později otřesená herečka a zpěvačka na svém Instagramu.

Berenika Kohoutová na cenách Anděl: Proč ztratila zájem o Eurovizi?

Video se připravuje ...

Mluvčí záchranářů Jana Poštová deníku Aha! sdělila, že tříleté dítě, které nebylo v ohrožení života, odvezla po nehodě sanitka k preventivnímu vyšetření do Thomayerovy nemocnice. „Jsme v pořádku,“ potvrdila Kohoutová s tím, že pomohlo hodně zmrzliny, nových hraček a objímání.

Marta: Letní scéna Musea Kampa uvádí recitál o výjimečné Martě Kubišové s Berenikou Kohoutovou a alternující Hanou Holišovou v hlavní roli. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
safinka59
25. 5. 2023 • 08:43

Neumím si představit, že tak malé dítě nedržím za ruku když přecházím ulici bez rozdílu, zda je přechod, nebo ne... poté se otočí a prý * honem poběž * ...bohužel tento trend , kdy dítě jde za matkou dva metry vidím denně. Rádoby matky tlačí kočárek, nebo čumí do mobilu a další potomek na dětském kole, odrážedle, nebo pěšky za ní jako pejsek... ona jde dál, dítě se zastaví, něco ho zaujme a ona ani neví...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.