Hvězda Marty Anita Krausová: Utajila miminko po celé natáčení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Marty Anita Krausová: Utajila miminko po celé natáčení

Na place musela Krausová nosit upnuté oblečení.
Na place musela Krausová nosit upnuté oblečení. (Foto TV Nova)

Do její dějové linky by to moc nezapadalo. Vždyť je herečka Anita Krausová (38) v seriálu Případy mimořádné Marty šéfkou kriminálky. Své sladké tajemství si proto nechala jen pro sebe. Až po natáčení tak mnozí její kolegové zjistili, že byla celou dobu těhotná.

Pozitivní těhotenský test měla zrovna v době, kdy jí na stole ležel scénář k novému seriálu. A jak už to tak ve filmařské branži chodí, kdyby vyšla s pravdou ven, mohla by být nakonec přeobsazena. A byť jí kostymérky coby majorku Kláru Hořavovou často oblékali do upnutých kalhot, sak a nepříliš volných triček, riskla to a o těhotenství nikomu neřekla. Prý za tím byly hlavně obavy, aby o miminko nepřišla...

Strach o miminko

„Z vlastní zkušenosti vím, že ne vždycky to může všechno dopadnout tak, jak si přejete. A tak jsem byla trochu pověrčivá v tom směru, že jsem si říkala: Budeme si to hýčkat, je to křehkost. A když se to všechno podaří, tak to bude parádní a pak to všichni společně oslavíme,” prozradila šéfka seriálového policejního týmu, která má s Táňou Dykovou (44) alias potrhlou Martou největší trpělivost. Ostatně jak diváci mohli vidět v neděli, nakonec ji oficiálně přijme na post policejní konzultantky.

Tatiana Dyková pro časopis Moje Psychologie: Chci zvládat své emoce? Toť otázka ...

Video se připravuje ...

Bez nevolností

Anita měla i velkou porci štěstí, protože první trimestry těhotenství neměla nějak dramatické, co se nevolností týče. Natáčení proto zvládala bez problémů. „Potom už to bylo takové, že holky kostymérky se smály a povolovaly jsme knoflíky. Já jsem si to užila a cítila jsem se během natáčení v pohodě, takže z toho usuzuji, že i on byl v pohodě, protože to se tak říká, že je přímá úměra. Takže doufám, že na to bude mít hezké prenatální vzpomínky,“ zavzpomínala herečka, která ale doteď tají jméno miminka a nemluví ani o svém partnerovi.

Zdravý chlapeček

Když už byla připravená novinku oznámit kolegům na konci prvních tří měsíců, které jsou nejrizikovější, natáčení skončilo. „Takže potom, když na to došlo, tak jsme se o tom normálně bavili,“ dodala herečka, které se nedávno narodil zdravý chlapeček. Seriál Případy mimořádné Marty sledujte každou neděli od 20:20 na TV Nova.

Tatiana Dyková na Lvech: Co si obléknu vymýšlíme nad vínem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Zdeněk Pohlreich
9. 5. 2023 • 10:54

realne jedinej rozumnej a normalni clovek na tyhle strance

bubunela
9. 5. 2023 • 08:45

Tají partnera, protože není z branže a nestojí o to. Znám je oba, a i kdyby měla partnerku, nikomu potom nic není!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.