Vytočená Augustová o svém konci v TV: NESMYSLY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Vytočená Augustová o svém konci v TV: NESMYSLY!

Marcela Augustová
Marcela Augustová (ČT)

Události a komentáře moderuje Marcela Augustová (57) už řadu let a patří mezi oblíbené tváře i u samotných diváků. Mluvilo se ale o jejím odchodu z televize, důvodem měla být únava. 

„Marcela je unavená, máme za sebou všichni náročné roky. Covid, volby, válka... Máme strach, aby neodešla z Událostí úplně. Miluje svou rodinu a chce se jí maximálně věnovat,“ měl údajně potvrdit generální ředitel ČT Petr Dvořák

Marcela Augustová na pohřbu Radana Dolejše (†57): Odešla podstatná kapitola televizní zábavy

Video se připravuje ...

Zatímco se diváci začali pomalu smiřovat se skutečností, že v oblíbené relaci uvidí jinou tvář, Marcela učinila zásadní prohlášení, které vše popírá a neskrývala přitom vztek. „Česká televize ty nesmysly uvede na pravou míru,“ vyjádřila se na přímý dotaz eXtra.cz. 

Marcela Augustová do konce loňského roku moderovala Události a Události komentáře. Od ledna se soustředí primárně na Události a mimořádná vysílání,“ referovala mluvčí České televize Karolína Blinková výše zmíněnému deníku. „Z televize neodcházím, neberu si žádné volno a unavená se rozhodně necítím,“ vyvrátila spekulace i sama moderátorka. 

Hráči: Generální ředitel ČT Dvořák o další kandidatuře, platcích za TV i Železném a Fridrichové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.