Zpěvák Michal Hrůza: RVAL SE S NÁSILNÍKEM NA ULICI! Do příjezdu policie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Zpěvák Michal Hrůza: BOJ NÁSILNÍKEM NA ULICI!

Muž napadal maminky s dětmi v Praze 6. Zastat se jich musel známý zpěvák Michal Hrůza.
Muž napadal maminky s dětmi v Praze 6. Zastat se jich musel známý zpěvák Michal Hrůza. (PČR, archiv Blesku)

Po rvačce ve Stodolní bojoval před devíti lety o život, přesto potkala zpěváka Michala Hrůzu (51) další nebezpečná potyčka. Tentokrát byl totiž svědkem toho, jak mladík napadl v parku 5 žen a 2 děti. A rozhodl se to nenechat jen tak!

V pražských Dejvicích se v pondělí podvečer odehrálo drama jako z filmu. A pomyslným akčním hrdinou se stal zpěvák, který se rozhodl vzít spravedlnost do svých rukou!

Položil ho na zem

Když několik svědků spatřilo, jak muž (23) pěstmi napadl pět žen a dvě děti, ihned zalarmovali policii. Mezi svědky byl ovšem právě také Hrůza, který se rozhodl zakročit dříve, než útočník stihne utéct. Sám šel přitom po ulici se svou malou dcerkou. „Viděl jsem, že nějaký člověk mlátí ženu a poté utíká. Tak jsem si řekl, že ho doběhnu, protože bezdůvodně dal pěstí ženě, která něco takového vůbec nečekala. Asi po tři sta metrech jsem ho doběhl a položil na zem. Poté přijeli policisté, dali mu pouta a odvedli ho,“ převyprávěl incident Hrůza pro ČTK.

Michal Hrůza zahrál na Frekvenci 1 živě v předpremiéře song Koukej dopředu

Video se připravuje ...

Nejsem hrdina

Ženám způsobil útočník různá poranění, některá z nich si vyžádala ošetření a následnou pracovní neschopnost. „Tím, že jsem neběžel za ním, ale vedle něho, tak jsem měl čas si ho prohlédnout. Byl to takový kluk, že na mě nepůsobil nebezpečně,“ přiznal zpěvák. „Teprve pak jsem se dozvěděl, že měl v batohu kudly. Prostě nějaký blázen,“ zjistil až později Hrůza. Toho nyní všichni označují za statečného hrdinu. Michal to ovšem vidí jinak. „Kdybych ho nechytil já, tak by třeba napadl ještě další lidi,“ vysvětlil zpěvák, proč se rozhodl zakročit ještě před příjezdem policie. „Udělal by to každý v podobné situaci,“ řekl deníku Aha! Hrůza. Útočník skončil v psychiatrické léčebně. Policisté nyní hledají další zraněné dítě.

Ostrava 2014: 12 dní v kómatu

Zakročit se zpěvák rozhodl i přesto, že se mu to před lety zrovna nevyplatilo. V roce 2014 se totiž zapojil do incidentu v ostravské Stodolní ulici, který se změnil v boj o život. Když chtěl dle svých slov uklidnit hádku dvou mužů, dostal se s nimi do potyčky. Muži povalili zpěváka na zem, kde ho bili pěstmi a kopali do něj. Hrůza skončil v nemocnici s krvácením do mozku a prasklinou temenní kosti, kde se podrobil náročné operaci, během níž byl uveden do umělého spánku. Z toho se probral až po 12 dnech. Jednoho z útočníků poslal soud do vězení na 3 roky, druhý dostal podmínku.

František Ringo Čech – První bubeník Olympicu, ale i neúspěšný politik

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.