Veronika Khek Kubařová v andělském muzikálu: Zahraje si Pannu Marii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Veronika Khek Kubařová v andělském muzikálu: Zahraje si Pannu Marii

Veronika Khek Kubařová
Veronika Khek Kubařová (Česká televize/Mikuláš Křepelka)

V muzikálové podobě nejoblíbenější české pohádky Anděl Páně se v roli Panny Marie představí herečka Veronika Khek Kubařová (35). „Strach z toho nemám, znám svoje možnosti, ale stále se nepovažuji za muzikálovou zpěvačku, spíš za takovou začínající,“ řekla k tomu Aha! herečka.

Přesto se na roli velice těší. „Budu to zkoumat a hledat, ale pro mě to je to o srdci, o duši a dobrotě,“ prozradila svůj přístup k roli, kterou ve filmovém zpracování ztvárnila herečka Klára Issová (43). „Přece jenom je to Panna Marie, ke které se lidi modlí, které posílají svá přání. Tak abych nějakou tu dobrotu a i morální hodnoty posílala dál.“ „Mám dny, kdy se cítím spíš jako čert Uriáš, ale jsou i takové, kdy se cítím i jako bohyně,“ směje se.

Veronika Khek Kubařová: Naivky v pohádkách nesmí vyznít jako blbky, děti to cítí

Video se připravuje ...

„Ale to tak, myslím, má asi každá žena,“ žertovala Kubařová. V představení se setká s řadou známých kolegů, hudbu i texty napsal Ondřej G. Brzobohatý(40). Scénář muzikálu, stejně jako pro film, napsala Lucie Konášová (54). Premiéra se chytá v Hudebním divadle Karlín na 26. října a představení je určeno pro celou rodinu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.