Zpěvačka Lady Gaga (36): Přešla k celibátu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Zpěvačka Lady Gaga (36): Přešla k celibátu!

Lady Gaga je hvězda.
Lady Gaga je hvězda. (profimedia.cz)

Zpěvačka Lady Gaga (36) má poměrně netradiční recept na tvořivost a inspiraci: Vyhýbá se sexu a intimnostem. „Mám takový divný pocit, že vždy, když se s někým vyspím, sebere mi kreativitu skrze moji vaginu. Navíc ani na žádné schůzky nemám čas,“ svěřila se.

A tak, aby si udržela reputaci umělkyně nestále pokořující hranice a post hitmakera, zdržuje se manželství a sexuálních vztahů. „Podívala jsem se do očí každému muži, se kterým jsem kdy chodila, a každé ženě, se kterou jsem se kdy kamarádila, a nikdy nebude nic, co by bylo důležitější než moji fanoušci,“ dodala ještě hvězda.

Lady Gaga na British Academy Film Awards v Londýně

Video se připravuje ...

Jejím posledním známým partnerem byl od roku 2020 Michael Polansky (absolvent Harvardu a výkonný ředitel Parkerova Institutu pro výzkum imunoterapie proti rakovině), loni v říjnu se ale měli rozejít. O obdobích celibátu Lady Gaga průběžně mluví dlouhé roky, zpravidla v obdobích, kdy byla sama. „Pokud hledáte opravdovou lásku, tak si na ni počkejte. Neměli byste s někým spát jen proto, abyste se mu zalíbili. Celibát je dobrá věc,“ řekla už v roce 2010.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.