950 tisíc korun, 11 operací: Chci vypadat jako Jackson! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

950 tisíc korun, 11 operací: Chci vypadat jako Jackson!

Je od Michaela Jacksona téměř k nerozeznání.
Je od Michaela Jacksona téměř k nerozeznání. ( Instagram, Profimedia.cz)

Popový král Michael Jackson (†50) má mnoho obdivovatelů. Pro Argentince Lea Blanca (26) se stal posedlostí. Úspěšně se živí jako jeho imitátor a utratil už více než 950 tisíc korun za plastické operace, které z něj mají udělat zpěvákovu věrnou kopii.

Jeho obdiv k pěvecké a taneční ikoně začal už v dětství. Na zdi si lepil Jacksonovy plakáty, všechny jeho písničky uměl nazpaměť a neúnavně trénoval slavné taneční kroky. S patnáctými narozeninami se však rozhodl jít ještě dále a podstoupil první plastickou operaci. Tehdy mu lékaři upravili uši.

Michael Jackson - Nespočet plastických operací a obvinění ze sexuálního obtěžování dětí. Jak žil Král popu?

Video se připravuje ...

To byl ale jen začátek, další úpravy zevnějšku na sebe nenechaly čekat. Podstoupil tři liposukce, čtyři operace nosu a aplikace botoxu a kyseliny hyaluronové do lícních kostí. Nyní má za sebou již 11 plastických zákroků a stále není spokojený s výsledkem. A tak se opět chystá pod nůž, chce, aby jeho brada vypadala mužněji. „Každý úkon mě posouvá blíž k mému idolu. Tomuto snu jsem podřídil vše, investoval jsem do toho své tělo, duši i veškeré peníze,“ tvrdí hrdě Leo.

Bojí se, že zemře

Ačkoliv má Leo z každé proměny radost, své matce přidělává vrásky na čele. „V žádném případě mi nevadilo, že obdivuje Michaela Jacksona. Podporovala jsem i to, že se živí jako jeho imitátor. Ale plastické operace mě děsí. Mluví o nich, jako kdyby šel ke kadeřníkovi. Ale já mám opravdu strach. Bojím se, že se při některé z nich může něco zvrtnout, nebo že dokonce zemře,“ vysvětluje zoufalá matka. I přes její výhrady má však Leo mnoho fanoušků, kteří ho sledují na Instagramu a obdivují jeho výkony.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.