Spořivá miliardářka Janet Jacksonová: Luxus kupuje v zastavárně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Spořivá miliardářka Janet Jacksonová: Luxus kupuje v zastavárně!

Janet Jacksonová
Janet Jacksonová (Profimedia.cz)

Zpěvačce Janet Jacksonové (55), sestře krále popu Michaela Jacksona (†50), oceňují experti majetek na zhruba 4,4 miliardy korun. To jí ovšem nebrání, aby si občas nezašla nakoupit do zastavárny! Inu, kdo šetří, má za tři...

Janet během pobytu v Londýně vyrazila na nákupy. A jako platí, že dobrá hospodyňka i pro pírko přes plot skočí, zpěvačka skočila do »frcu«. V zastavárně Prestige Pawnbrokers je prý stálou zákaznicí. „Je to pravda, byla tam už pětkrát nebo šestkrát a personál se na ni vždycky moc těší. Je k nim moc milá,“ prozradil dobře obeznámený zdroj z Londýna.

Jak už název krámku naznačuje, nejde o nějakou prodejnu ošuntělých cetek. Tady se přeprodává luxusní zboží! Kabelka Hermès tady vyjde na nějakých 600 tisíc korun, prsten s náušnicemi od Cartiera zde nabízejí za 2,3 miliony korun! Ale pořád lze nějaký ten tisíc ušetřit. Zpěvačka si tentokrát odnesla modrou krabičku na šperky, jejíž cena ovšem zůstala tajemstvím mezi prodejcem a zákaznicí. „Aniž bych porušil důvěru klientky, mohu prozradit, že paní Jacksonová ráda kupuje už kdysi vlastněné luxusní předměty.

Michael Jackson - Nespočet plastických operací a obvinění ze sexuálního obtěžování dětí. Jak žil Král popu?

Video se připravuje ...

Pomáhá tím chránit životní prostředí a navíc inspiruje mnoho další lidí, aby se chovali podobně,“ chválí umělkyni James Constantinou (55), majitel zastavárny. Ceny zboží podle něho rostou stejně jako zájem celebrit. „Před 10 lety se luxusní kabelka prodávala za 230 000 korun, dnes je to 640 000 korun,“ dodává Constantinou. Obchod podle vlastní reklamy prodal například luxusní kabelku od Sharon Osbourneové (69), manželky rockera Ozzyho (73), nebo lahev exkluzivního vína za 1 milion liber (29 milionů korun).

Blesk Podcast: Jacksonovi hrozilo v Praze nebezpečí, prozradil bodyguard

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.