Modelce praskl obří implantát: Prsatice už nechce prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Modelce praskl obří implantát: Prsatice už nechce prsa!

Na Instagramu svádí obrovskými ňadry.
Na Instagramu svádí obrovskými ňadry. (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Mary Magdalene (30), kanadská modelka závislá na extrémní plastické chirurgii, konečně dostala rozum. Muselo to ale bolet... Praskl jí opět prsní implantát o objemu pět tisíc mililitrů, a tak musí znovu pod kudlu. Chce se totiž konečně vrátit k přirozenému vzhledu.

Při posledním neúspěchu problémové hvězdě z hrudi trčelo pouze jedno velikánské prso a vedle něj viselo prázdné ňadro. Jak sama s nadsázkou poznamenala, připomínala spíše mimozemšťana než ženu. V průběhu let utratila za operace v přepočtu více než 2,1 milionu Kč a několikrát málem zemřela na chirurgickém stole. Její rozsáhlé procedury jí také způsobily silné bolesti zad, kvůli nimž potřebuje invalidní vozík, aby se vůbec mohla pohybovat.

„Vaše tělo vám doslova říká, abyste přestala,“ napsal jeden znepokojený sledující, zatímco další dodal: „Odstraň to, prosím. Budeš mít mnohem méně bolesti.“ Milovnice úprav a tetování si jejich slova vzala zřejmě k srdci. Uvěřila, že tato nehoda je znamením, a rozhodla se nechat si oba implantáty vyjmout. „Vrátím se k přirozenému stavu nejen svých prsou, ale i ostatních částí těla,“ sdělila svým 163 000 sledujících na Instagramu.

Žena měla v těle plesnivý implantát

Video se připravuje ...

Silně potetovaná modelka si nechala udělat první zákrok ve 21 letech, kdy pracovala jako striptérka a eskortka. V průběhu téměř 10 let následovaly další operace. Zahrnovaly lifting obočí, tukové převody, vícenásobné operace nosu a prsou, fazety, liposukce, liposukce brady, porcelánové fazety další. V roce 2018 se stala senzací na sociálních sítích poté, co málem zemřela během operace v Kolumbii, aby dosáhla »nejtlustší vagíny na světě«.



Přečtěte si
Mirka Nová
30. 3. 2023 • 20:24

Neměla jsem nikdy velkou důvěru v implantáty prsou, ale musela jsem řešit problémy s mými intimními partiemi. Proto mi kamarádka poradila internetové stránky http­s://ww­w.la­bioplas­tika-praha.cz/. Objednala jsem se tedy na labioplastiku, kde mi upravili tvar a velikost stydkých pysků. Opravdu mi operace pomohla vyřešit moje problémy a já se po zákroku cítím skvěle.

hejhej
6. 2. 2023 • 08:06

FUJ !!!! Ta je ošklivá , přímo zrůda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.