Děrgel skončil před soudem: ŘEV A VÝHRŮŽKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Drama Děrgela před soudem: ŘEV A VÝHRŮŽKY

Patrik Děrgel
Patrik Děrgel (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, TV Nova)

„Kdysi jsem v jednu hodinu ráno venčil psa. Všiml jsem si, že je otevřená vitrína od kavárny, kam jsem občas chodil. Říkal jsem si, že to je divné. Před tou kavárnou byl na zemi spadený květináč, chtěl jsem ho zvednout a tu vitrínu zavřít. Ale najednou jsem si všiml, že uvnitř stojí chlápek s igelitkou a kouká na mě," popsal počátek nevšedního dramatu Patrik Děrgel (34) v pořadu TALK! 

„Já jsem byl v šoku, ale on se tak sebevědomě vydal proti mně, obešel mě, zavřel tu vitrínu a šel pryč. Mně v tu chvíli vůbec nedocházelo, čeho jsem svědkem, trvalo to třeba tak dvacet vteřin. Pak mi došlo, že to asi nebude pan majitel, který se šel podívat v noci, jak to tam má pěkné," zavzpomínal Patrik Děrgel na událost, která se odehrála zhruba před osmi lety.

Patrik Děrgel: Moje žena mě musí vytrhávat ze stereotypů

Video se připravuje ...

„Pak ten chlápek začal utíkat, tak jsem běžel za ním, policii jsem měl na telefonu. Znal jsem tam ulice, tak jsem říkal, kudy běží, policisté mu nadjeli a pak ho dopadli a táhli kolem mě. Následně jsem musel jít na výslech, a pak dokonce k soudu jako svědek. Bylo to velmi nepříjemné, stál jsem tam v téměř prázdné soudní síni tváří v tvář proti němu. Soud se mě ptal, jestli je to on, pak jsem na něj měl ukázat. On na mě začal řvát a vyhrožovat mi. A byl to ještě nějaký hledaný zloděj, takže mu hrozilo mnohem víc let ve vězení," dodal trpkou pointu herec, který si očividně nemusí na policistu jenom hrát. 

Nová krimi Odznak Vysočina: Proč na natáčení Zmrzlá mrzla?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
11. 3. 2023 • 20:48

Už je předěrgelováno !!!

Jan Kocián
10. 3. 2023 • 23:15

Teď v neděli ve 2. dílu nové série seriálu Odznak Vysočina, tam bude nejen Kocián, ale i jeho rodiče... především jeho otec, jenž pohrdá jeho prací.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.