Odznak Vysočina jde zpátky do akce! Těšte se na nové postavy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Odznak Vysočina jde zpátky do akce! Těšte se na nové postavy

Odznak Vysočina
Odznak Vysočina (TV Nova)

Seriál Odznak Vysočina přichází s druhou řadou! Ve vysílání naváže na opakování první série, a to už příští neděli (diváci Voyo ji uvidí už dnes). Hlavní postavy se příliš nemění, mají však vývoj i osobní tajemství.

Vašek Kocián (Patrik Děrgel)

Benjamínek, bývalý skaut. V první řadě s prací u policie začínal, nyní ale dospěl, což se projeví na práci a také v osobním životě. Víme, že je z dobré rodiny a o své místo musí bojovat. Objevují se jeho rodiče, Ivana Andrlová a Jan Hrušínský. Vašek je kliďas, na lidi působí důvěryhodně, nebojí se mu svěřovat.

Karel Šmíd (Michal Suchánek)

Bývalý obvodní lékař, samotář, trochu podivín. Díky znalostem anatomie je to on, kdo provádí ohledání těl na místě činu. Ve druhé řadě mu ale k ruce přibude soudní lékař (David Máj). Zažil mnohé, což ho připravilo o všechny iluze. Je zodpovědný, ale někdy si věci bere až příliš osobně. Nemá rád tabulky a byrokracii.

Odznak Vysočina mezi vlky: Mrtvý chovatel a šelmy nikde!

Video se připravuje ...

Kateřina Vlčková (Simona Zmrzlá)

Do práce se v první řadě vrátila po mateřské a je pravým opakem své šéfové – miluje pravidla, pořádek a systém, je pedantická, chaos nesnáší. Neustále se snaží zlepšovat, až úporně studuje nové metody. Chce být nejlepší, což jí ale nemusí přidat na oblibě. Často působí chladně, jakoby bez empatie.

Petr Bach (Martin Hofmann)

Průšvihář, tak trochu černá ovce týmu. Je drzý i drsný, pro ránu nejde daleko. Nejlépe mu je v terénu – miluje rychlá auta a umí to se zbraněmi. Není to ale nesympatická postava – je cynik, který má vtipné hlášky a momenty, uplatňuje černý humor. Ne vždy se šéfové daří ho zvládnout, je to živel, solitér.

Kdo naskočí do seriálu?

Jako soudní lékař se představí David Máj. Bude ohledávat mrtvoly a pronášet oblíbenou větu »Uvidíme po pitvě«. Sekunduje hlavně Michalu Suchánkovi, který je na patologii jako doma. Výraznou roli tu má Pavel Řezníček jako plukovník Valtr Kožíšek. Je nadřízeným Dany Skálové, která to s ním nebude mít zrovna jednoduché.

Odznak Vysočina: Všichni ho měli rádi, i přesto ho někdo zabil

Video se připravuje ...

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (26.2.2023)



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.