Odznak Vysočina zavede vyšetřovatele mezi šelmy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Odznak Vysočina zavede vyšetřovatele mezi šelmy!

Vyšetřovatelka Skálová (M. Hilmerová) řeší neobvyklý případ.
Vyšetřovatelka Skálová (M. Hilmerová) řeší neobvyklý případ. (Foto TV Nova)

Majitel vlčí smečky mrtvý na zemi a jeho chráněnci zdrhli. Tým kriminálky z Vysočiny bude mít dneska co dělat. S takovým případem se vyšetřovatelé Monika Hilmerová (47), Simona Hába Zmrzlá (32), Michal Suchánek (56), Martin Hofmann (43) a Patrik Děrgel (32) ještě nesetkali. Vraždili vlci, nebo je jen někdo zneužil k trestnému činu?

Tohle skutečně není pro slabé povahy. Navečeřte se raději dřív, pak už možná nebudete mít apetit. Zvířata ztížila ohledání stop na místě činu, vše rozšlapala a roztahala kosti po pozemku. Taky si vlci na svém páníčkovi trochu zahodovali. Poštovní doručovatelka má z toho málem infarkt. A místní se houfují k jakési vlčí domobraně.

Odznak Vysočina mezi vlky: Mrtvý chovatel a šelmy nikde!

Video se připravuje ...

Lízal krev

Jednoho z místních obyvatel si zahrál Pavel Soukup (73). „Vám to připadá drastické? Mně se ale ten díl moc líbil. Dozvěděl jsem se, že existuje plemeno československý vlčák. Byl moc roztomilý. Vydržel na place víc než herci, předstíral například kulhání!“ prozradil deníku Aha! herec svým podmanivým hlasem. „A když ho při nočním natáčení, kdy mrzlo ,jen praštělo, natírali umělou krví, vždycky jim to slízal, protože byla sladká,“ dodal Soukup s úsměvem.

Zpátky do lesů?

Tentokrát udeřil seriál Odznak Vysočina na hodně aktuální hlavičku. Má být vlk brzy opravdu přirozenou součástí našich lesů? Odpověď na tuto otázku není ani jednoduchá, ani jednoznačná.

Odznak Vysočina: Co se skrývá za vraždou exekutora?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hadaja
4. 2. 2022 • 07:49

Všeobecné se skoro na nic nedívam, tohle jsem zkusila asi 2x, ale včera se mi to líbilo,myslím z hlediska poznání vlků a zda vlk ano ne,v každém případě to ukázalo, co je človék schopen udélat pro peníze, tak včerejší díl pro mné ano.

Uživatel_5565377
3. 2. 2022 • 21:33

Nejhorší kriminálka jakou jsem kdy viděl.
Otřesná hudba s poklepáváním. Kladívko působí tak rušivě, že vůbec nevím oč se jedná - děj je úplně mimo.
JU

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.