Hüttnerová před operací: Jídlo si nikdy neužiju | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hüttnerová před operací: Jídlo si nikdy neužiju

Iva Hüttnerová
Iva Hüttnerová  (Foto Aha! - Renáta Czadernová, Nova)

Herečka Iva Hüttnerová (74) nedávno pokřtila kuchařku své kamarádky, zpěvačky Hanky Křížkové (65). Sama ale přiznala, že vaření v lásce nemá. Měla totiž vždy sklony k obezitě a přiznala, že jídlo si nikdy nedokázala pořádně vychutnat.

Podle herečky je v obecném povědomí, že lidé, kteří jsou více při těle, musí vždy výborně vařit. Samu sebe přitom označuje za výjimku. „Mně nikdy vaření nešlo dobře, ale říkám si, je to asi způsobené tím, že jsem měla už od mládí sklon k obezitě a celý život jím s pocitem, že bych neměla. Nikdy si jídlo neužiju tak jako ostatní,“ vysvětlila Hüttnerová pro Deník.cz.

Bydlení s Markétou Mayerovou: Návštěva u Ivy Hüttnerové

Video se připravuje ...

Vaření ale ze svého života nemohla tak úplně vymazat. „Léta jsem se snažila vařit, protože mám rodinu – děti, šest vnuků. Vaření se nevyhnu. Ale nedělám to s láskou. Je na tom vidět, že se do toho nutím. Občas se pustím i do nějakého experimentu, ale opravdu výjimečně. Raději tohle nechávám těm, které to těší,“ pronesla herečka. Brzy ji čeká operace kolena, takže má v plánu trochu víc odpočívat a za ničím se nehonit.

Pohřeb Hegerové, který nechtěla! A proč zmizela Hüttnerová ze Slunečné

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
14. 2. 2023 • 20:59

Nevypadá na to, že by nejedla!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.