Šokující přiznání Pavla Lišky: Cvrnkal jsem si do gatí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šokující přiznání Pavla Lišky: Cvrnkal jsem si do gatí

Pavl Liška si údajně na představení občas "ucvrknul" do kalhot.
Pavl Liška si údajně na představení občas "ucvrknul" do kalhot. (FTV Prima)

Vyprazdňování je pro něj větší téma, než by kdo tušil. Nejenže hvězda devadesátkového filmu Návrat idiota Pavel Liška (51) vydělává na prototypu mobilního záchodu, ale nestydí se přiznat ani problémy s močovým měchýřem. „Jeden čas jsem se počůrával na jevišti,“ přiznává...

Herec, který sjezdil půlku světa na motorce, neměl se zkrocením svého plného měchýře problém v sedle mašiny, ale během představení v divadle. „Jeden čas jsem se počůrával na jevišti,“ přiznal před plným Švandovým divadlem moderátorovi Honzovi Dědkovi (50). „Měl jsem s Igorem Chmelou jeden dialog vepředu na forbíně (část jeviště, pozn. red.) a diváci byli jako řeka. U jedné scény mi to přišlo tak směšný, že jsem si cvrnknul. Stávalo se mi to pravidelně,“ překvapil nezvyklou otevřeností.

RUČNÍK V TRENKÁCH

Nepříjemný problém musel rychle vyřešit. „Nosil jsem v trenkách ručník, protože mi bylo trapný, aby kostymérky cítily, že je to vlhký. Tak jsem si tam dával ručník,“ dal k dobru otec dvou malých holčiček Ronji (6) a Riky (5), které má s Bárou Polákovou (39). „A když jsem tam ten ručník měl, bylo to nějaký psychosomatický, tak jsem si nikdy necvrnknul. A pak jsem ho vyndal, myslel jsem si, že už je to dobrý, a zase jsem si cvrnknul,“ dodal v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

ZÁCHOD ZA TISÍCE

»Vandrák«, jak si Liška říká podle názvu cestopisu, který natáčí s kamarádem Janem Révaiem (49), tím ale kapitolu svého vyprazdňování neuzavřel a udělal si reklamu na prototyp mobilního záchodu »hajzlišák«, který vymyslel a prodává.

7 pádů Honzy Dědka dnes: Iva Pazderková o svých nevydařených manželstvích i touze po dítěti

Video se připravuje ...

„Od malička nesnáším kakání v přírodě jakoby na čubku. Pro někoho ten akt není důležitej, ale dám ruku do ohně, že pro 30 % populace je to důležitej každodenní akt. A já se potřebuju dobře vyspat a dobře se vys..., abych mohl fungovat,“ argumentoval, proč sebou na cesty vozí sedátko na vyprazdňování v přírodě. A svůj nápad i zpeněžil – hajzlišák v hnědém pytli prodává za 2250 korun! „Už se jich prodalo asi 650. Teď jsme museli zase dovyrobit 100 kusů,“ popsal, na čem vydělává. Co dalšího o sobě prozradil, sledujte dnes večer od 21.35 na Primě. 

VZTAHY MU KRACHLY

Bývalý partner Báry Polákové je momentálně bez partnerky. S oslovením ženy má prý problém od puberty. Stud ho ale paradoxně dostal k divadlu. „Kámoši a brácha chodili do dramatického kroužku a lákali mě na hezký holky. Já jsem se styděl a s holkama jsem to měl ještě horší, to se stydím dodnes. A tak jsem tam šel kvůli těm holkám. Ale i mě to divadlo zajímalo,“ tvrdí muž, který ale něžné pohlaví zvláštním způsobem přitahuje.

7 pádů: Trápení Blanarovičové, svádění Novotného i hazard fotbalové legendy Vízka

Video se připravuje ...

S exmanželkou Kristýnou Liška Bokovou (41), se kterou se rozvedl v roce 2013, má syna Šimona Samuela (17). Jen rok po rozpadu svého manželství našel herec a komik útěchu v náručí herečky a zpěvačky Polákové, s níž má dvě dcery. Jenže loni v létě vyšlo najevo, že již dlouhé tři roky žijí s Bárou odděleně a v péči o Ronju a Riku se střídají.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.