Pagáčová si naběhla: Pokrytectví, nebo nespravedlivé obvinění? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pagáčová si naběhla: Pokrytectví, nebo nespravedlivé obvinění?

Patricie Pagáčová
Patricie Pagáčová (Profimedia)

Jako herečku ji diváci hodnotí kladně, jako účastnici soutěží a zábavných pořadů komerčních televizí už spíše záporně. Tentokrát si Patricie Pagáčová (34) obzvlášť naběhla, když se objevila v nové show FTV Prima Šampioni. Co nemohou mnozí přenést přes srdce?

Patricie Pagáčová je známá svou láskou k zvířatům. Však je také autorkou charitativního kalendáře Psí život, který hrdě podporují i kolegové z branže. Je proto s podivem, že kývla na účast v nové primácké show, kde jsou hlavními hvězdami němé tváře. Jestli komerční televize chtěla nalákat diváky na nevinné kukuče roztomilých zvířátek, přepočítala se. Mnohým pořad připomíná televizní cirkus, ve kterém jsou zvířata spíše nedobrovolně a kde je mnohdy patrné, že na prostředí plné cizích lidí, hluku a světel nejsou zvyklí. Ti, kdo dali prvnímu dílu šanci, velmi rychle vystřízlivěli.

„Sice jsem viděla pouze dvě minuty, když byla jinde reklama, ale stačilo. Vystresovaná kočka, co nechtěla ani z přepravky, a panička šmrdlající ji červenou hračkou, až kočka vyděšená a s břichem přikrčená až u země utekla. U člověka, jemuž na zvířatech záleží, bych takovou hloupou publicitu sebe sama nečekala,“ pustila se do Pagáčové instagramová fanynka.  

Šampioni: Patricie Pagáčová sundala boty a zavzpomínala na tělesnou výchovu!

Video se připravuje ...

Na kritiku tohoto typu byla Patricie evidentně připravena, a proto se nezdráhala nespokojené divačce odpovědět. „Bohužel jsem nějaké takové komentáře čekala a vlastně to asi i chápu. Ale naštěstí jsem byla na natáčení u všech situací a vím, jak to probíhalo a že pohoda zvířat byla na prvním místě. Více asi nemá cenu rozebírat, každopádně sledování tohoto pořadu naštěstí není povinností,“ bránila se Pagáčová, jak informoval web Expres. Přestože se herečky zastala divačka, která se natáčení osobně zúčastnila, mnohým i tak není vystavování zvířat v rámci zábavného pořadu po chuti.



Přečtěte si
Uživatel_5173789
13. 2. 2023 • 19:58

Divala jsem se asi 5 minut,zrovna tam trápili borderku, pak se tam trápila Anna Slováčková,no docela hrůza

ELLA Průšová
12. 2. 2023 • 20:09

No já na to taky nekoukám, ale proč nedávají něco normálního, na co člověk tu Tv má a platí!

fionora
12. 2. 2023 • 19:42

Nekoukám a je to.

ELLA Průšová
12. 2. 2023 • 15:38

Ta show je nekoukatelná, ubohost sama! Stále nám ukazujete jakési hrátky herců mezi sebou, to lidi nebaví, jste samá VIP a co oni vlastně uměj? Nic, jen se zviditelňovat hloupostmi! Ať se bavěj, ale nám to neukazujte, jako hlavní večerní pořad!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.