Pavel Bobek (70): Mozková mrtvice! Bože, to ne... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pavel Bobek (70): Mozková mrtvice! Bože, to ne...

Pavel Bobek prodělal kolaps a musel být včera převezen do nemocnice.
Pavel Bobek prodělal kolaps a musel být včera převezen do nemocnice.

PRAHA – Legendární zpěvák Pavel Bobek (70) včera prodělal mozkovou příhodu! Sanitka ho okamžitě převezla do Vojenské nemocnice v Praze-Střešovicích.


„Byl u něj diagnostikován kolaps, jeho stav je teď stabilizovaný,“ potvrdila Nedělnímu Aha! mluvčí nemocnice Iva Ruskovská.

Letošní vánoční svátky jsou pro český showbyznys obzvláště kruté. Zemřeli během nich herečka Věra Galatíková (†69) a zpěvák Karel Černoch (†64), teď o život bojuje další legenda českého popu a country, zpěvák Pavel Bobek.

Ten bojoval se smrtí už přede dvěma roky, kdy mu praskl vřed na dvanácterníku a způsobil sepsi (otravu krve). Zpěvák tehdy strávil 14 dní v umělém spánku, z kritického stavu se ale dostal. „V podstatě jsem přežil svou smrt. Ohromně se těším na to, že zase budu tam, kde jsem byl. Nebo možná i o kus dál,“ svěřil se pak Bobek.

Po probuzení z umělého spánku ztratil hlasový rozsah. Letos však začal znovu koncertovat, před měsícem pokřtil antologii svých největších hitů a začátkem nového roku by se měl objevit i na plátnech kin. Společně s jazzmanem Laďou Kerndlem totiž hrají ve filmu Ostrov Svatá Helena. Od včerejška je však Pavel Bobek v nemocnici znovu. Podle posledních zpráv ze sobotního pozdního večera se ale jeho stav už zlepšil.

Kliknutím zvětšete



Autor: PETR MACEK, VOJTĚCH KRISTEN
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.