Také nechápete, co se tam děje? Nejdivočejší Prostřeno! v historii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Také nechápete, co se tam děje? Nejdivočejší Prostřeno! v historii!

Kdo ze soutěžících asi tento týden vyhraje 60 tisíc?
Kdo ze soutěžících asi tento týden vyhraje 60 tisíc? (Foto FTV Prima)

Nervozita, křik, sprosté nadávky a urážky! Tento týden je v primáckém pořadu Prostřeno! opravdu veselo. Oblíbené kulinářské reality show se vedle více či méně známých tváři totiž účastní i máma Štiková (50), která si nenechá jen tak něco líbit!

Tak bizarní partička se za 13 let existence pořadu Prostřeno! ještě nesešla. Kromě Moniky Biniasové, dříve Štikové, ji tvoří hvězdičky ze SuperStar Sámer Issa (37) a Jaro Smejkal (31), interpretka hitu Pejskové se koušou Marie Pojkarová (67) a bývalý novinář a příležitostný zpěvák a moderátor Richard Sacher (48). Právě on dělá u stolu největší dusno.

Blonďatá kreatura

První konflikt přišel hned v prvním díle, kdy dělal narážky na Jara Smejkala kvůli jeho vzhledu. Potetovaný účastník Superstar se snažil zůstat v klidu, ovšem s Richardem to lze těžko. Mámu Štikovou nazve »blonďatou kreaturou«, při večeři u Sámera Issy pro změnu háže po ostatních lidech jídlo a dává si na hlavu chlebovou placku. Ačkoliv tyto legrácky ostatní spíše urážejí, Sacher své dětinské chování zpětně vysvětluje tím, že pouze nastavoval zrcadlo celebritám, které nemají smysl pro humor a berou se moc vážně.

Čtvrteční Prostřeno!: Vycpaná kočka

Video se připravuje ...

Pan Nikdo

Po odvysílání prvního dílu se na Richarda snesla ostrá vlna kritiky jak ze strany diváků, tak od ostatních soutěžících. „Bohužel jedním účastníkem je to nikdo... A to doslova. Bohužel toto NIKDO nám to celé pokazilo. Chtěl se stát asi někým,“ vyjádřila se máma Štiková na sociální síti. Tím ale její kritika neskončila. „Marie Pojkarová je také velký omyl. Byla tam s náma pouze na mé doporučení – a nechala se strhnout tímto NIKÝM. Škoda...“ posteskla si Monika. V dobrém na Prostřeno! ale vzpomínat rozhodně nebude. „K těmto lidem se vyjadřovat již nebudu, nestojí za to. Ale vy se dobře bavte,“ popřála divákům.

Tchyně na zajíčky

Monika měla na televizi Barrandov nepříliš úspěšný pořad Tchyně, v němž radila rodinám v koncích, jak za pár dní vyřešit problémy s dluhy či nezvladatelnými dětmi. Poté se její rodina dočkala na Primě vlastní show s názvem Štiky. Největším »projektem« mámy Štikové byla dcera Ornella (29), kterou provdala za podnikatele Josefa Koktu (65). Do showbyznysu se snažila protlačit i mladší dceru Charlotte (26). Nakonec se ukázalo, že na rodinu Štikových bylo vypsáno několik exekucí. Po rozvodu s manželem našla Monika zálibu v mladých chlapcích. Odstěhovala se do Německa za svým hokejovým kolouškem Petrem Biniasem (26). Pro natáčení pořadu Prostřeno! si proto půjčila byt od kamarádky.

Všeumělec z Brna

Richard pochází z Brna, ale od 18 let žije a pracuje v Praze. Přibližně jednou týdně prý moderuje nějakou akci a příležitostně tam i zpívá. Někdy má také astrologické přednášky. Mezi březnem a červnem létá na pracovní cesty do zahraničí, kde moderuje videa a tvoří fotoreportáže pro cestovní kanceláře. Pokud by vyhrál, tak by peníze použil na zubaře – čekají ho dva implantáty. Část výhry by věnoval na dobrou věc a nakoupil by dárky pro potřebné, které by jim pak donesl. Jako zábavu si pro své hosty připraví horoskop a zpěv. Nemá manželku ani děti a rodinný život ho moc neláká. Od ledna má doma psího kamaráda – osmiletého ridgebacka Apolla, se kterým chodí rád na dlouhé procházky.

Čtvrteční Prostřeno!: Kdo dokázal víc?!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5457057
25. 1. 2023 • 05:18

To je zase titulek Kdo je inteligentní, tak ví, že v tomto pořadu se vše odehrává dle pokynů režiséra. Prostě je vždy jeden z účastníků vybrán jako nejhorší "škodič" a od toho se vše pak odehrává. Čím větší hnusoty, tím má Prima na ten pořad větší sledovanost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.