Hůlka, Zahradnická a spol. na premiéru Zoubkové víly: Vyvedli své malé víly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hůlka, Zahradnická a spol. na premiéru Zoubkové víly: Vyvedli své malé víly!

Daniel Hůlka
Daniel Hůlka (archiv Divadla Na Maninách)

Zoubková víla přilákala do pražského multikina slavné a jejich potomky. Muzikálový Dracula Daniel Hůlka (54) se ve své skoro pětileté Rozárce doslova vidí a Lenka Zahradnická (37) alias bývalá Veverka ze seriálové Ordinace měla co dělat, aby své divoké dcerky ukočírovala.

Daniel Hůlka (54)

Noční ptáče Zpěvák přiznal, že je to poprvé, co s manželkou Barborou (30) a jejich dcerkou jdou společně do kina. „Opravdu jdeme takhle spolu poprvé a všichni se těšíme,“ svěřil Aha! táta Dan s tím, že Rozárka je po něm noční ptáče. Spíš než na pohádky s ní chodí na opery a muzikály, takže je zvyklá ponocovat. „Rozárka je veselá a společenská. A společenské akce má raději než já s manželkou dohromady!“ poznamenal Hůlka pobaveně.

Lenka Zahradnická (37)

Maminka Veverka Herečka, kterou kdysi proslavila role Veverky v Ordinaci, je maminkou dvou holčiček – Jasminky (5) a Jovanky (3). „Na takové akce moc nechodíme, tak si to tady holky užívají a předvádějí se. Jovanky je to poprvé, Jasmínka už v kině byla,“ prozradila Lenka. Po mateřské se pomalu vrací nejen do nekonečného seriálu Ulice jako Otíkova manželka Hedvika, ale v současnosti natáčí také novácký seriál Jedna rodina.

Herečka Lenka Zahradnická: Dvě svatby!

Video se připravuje ...

Lucie Hadašová (36)

Špačkující řidička Po dlouhé době se ve společnosti objevila i Česká Miss 2007 s dcerami Denisou (12) a Vanesskou (7). „Když nás pozvou, tak rády jdeme. Já jsem profesionální a nudná žena v domácnosti, která se stará o dcery a vozí je na kroužky. Jsem tak spokojená,“ tvrdí bývalá modelka, jež má za manžela někdejšího hokejistu Jaroslava Bednáře (46). V pohádce padne i pár nadávek, které dospělým občas ujedou. „Mamka nadává za volantem, ale právem!“ práskla na ni starší Denisa.

Nikol Moravcová (35)

Violka na Violku Moderátorčina dcerka Violka (4) se nejvíc těšila na popcorn. Když navíc zjistila, že se hlavní hrdinka jmenuje Violleta, byla blahem bez sebe. „Bylo to ale peklo, udržet ji na sedačce. Na konci dokonce i tancovala,“ odpovídala maminka Nikol v běhu, protože jí Violka utíkala.

Blanka Šurková (59)

Zpívající babička Premiéru Zoubkové víly si nenechala ujít ani zpěvačka skupiny Schovanky. Nazpívala totiž závěrečnou píseň. Do kina vzala svou snachu se starší vnučkou Viki (5), které se líbila jak pohádka, tak písnička v babiččině podání.

Za zoubek fialku

Hlavní postavou animovaného filmu je zvídavá a nezbedná Violetta (337 let), která se učí na zoubkovou vílu. Moc se jí to ale nedaří. Zatímco by měla jako ostatní zkušené víly dětem za zoubky přičarovat hračky, ona umí vykouzlit jedině fialky! Její maturitní zkouška se blíží a jen víly, které ji složí, dostanou drahokam, s nímž se mohou pohybovat tam a zpět z lidského světa... Jak to dopadne, můžete vy i vaše děti či vnoučata vidět v kinech.

Daniel Hůlka má útrum! Manželka si ho pojistila

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.